ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Κατερίνα Παπαϊωάννου στην παράταξη "Στοχεύουμε μαζί" του Δημήτρη Μάρκου

Η Κατερίνα Παπαϊωάννου στην παράταξη "Στοχεύουμε μαζί" του Δημήτρη Μάρκου

Η Κατερίνα Παπαϊωάννου αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα δυναμισμού και πολυπλευρότητας στον επιχειρηματικό κόσμο. Κατοικεί και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Σπάτα.

Εχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και οργανισμών ενώ σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της στην Διοίκηση τουρισμού στον Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, αποδεικνύοντας την αδιάκοπη επιθυμία της για προσωπική ανάπτυξη και εξειδίκευση σε βιομηχανίες με υψηλό δυναμικό, όπως ο τομέας του τουρισμού.Είναι Αναπληρώτρια Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας για την ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, μέλος του ICC Hellas World Business Women και μέλος στο Επιμελητήριο Βιομηχανίας Εμπορίου και Αθηνών (ΕΒΕΑ), αλλά και ως ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάτων, και πρώην Γενική Γραμματέας, έχει αποδείξει τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Κατερίνα αναδεικνύεται ως παράδειγμα γυναικείας επιχειρηματικότητας, δείχνοντας με το πρότυπό της την αξία της αφοσίωσης, της εκπαίδευσης και της συμμετοχής σε κοινωνικά και επιχειρηματικά δίκτυα. Η προσφορά της στην τοπική και διεθνή κοινότητα είναι εμφανής, αφήνοντας το στίγμα της σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείται.

Καλώς ήρθες Κατερίνα!!

#στοχεύουμε_μαζί