ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο πόθος της εξουσίας οδηγεί την κα Ραφτοπούλου ακόμα και στη “στήριξη” του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πόθος της εξουσίας οδηγεί την κα Ραφτοπούλου ακόμα και στη “στήριξη” του ΣΥΡΙΖΑ

Η τοξικότητα που χαρακτηρίζει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον συρρίκνωσε σε ποσοστά κάτω από το 20%, έχει συνέχεια και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Θα ακούσετε πολλούς υποψήφιους Δημάρχους ανά την Ελλάδα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θα προέρχονται από το ΤΕΕ. 

Αν αναρωτιέστε γιατί, σας λέω ότι αυτός που κάνει ακόμα κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ για τους υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ, Χρήστος Σπίρτζης.

Έτσι λοιπόν και η κα Άννα Ραφτοπούλου(πολιτικος μηχανικός), φρόντισε στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου να φωτογραφίζεται συνεχώς με τον κ. Σπίρτζη και από ότι μάθαμε ο συνδυασμός της τον στήριξε  και τον πριμοδότησε με πολλούς σταυρούς.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήτανε να προσχωρήσει την παράταξη της και ένα "πολιτικό παιδί" του κ. Σπίρτζη, ο Λουκάς Μαργέτης ο οποίος διετέλεσε Γραμματέας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων – Αρτέμιδας και είναι  μέλος της  Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Μια υποψηφιότητα που επιβεβαιώνει πλέον την στήριξη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στην κα Αννα Ραφτοπούλου.

Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η κα Ραφτοπούλου, είχε πάει στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Λαύριο και μάλιστα είχε και θερμή χειραψία μαζί του.(Ακολουθεί φωτό)

Οί μάσκες έπεσαν για την κα Ραφτοπούλου και μένει να δούμε, αν θα γράψει ποσοστό μεγαλύτερο από το 18,51%, που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.