ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
O Κωνσταντίνος Πρετεντέρης στην παράταξη "Στοχεύουμε μαζί" του Δημήτρη Μάρκου

O Κωνσταντίνος Πρετεντέρης στην παράταξη "Στοχεύουμε μαζί" του Δημήτρη Μάρκου

Ο Κωνσταντίνος Πρετεντέρης είναι απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου IUT2 της Grenoble/Γαλλίας, με εξειδίκευση σε Δίκτυα και Τηλεπικοινωνίες ενώ οι ακαδημαϊκές του γνώσεις περιλαμβάνουν τη Ρομποτική και Τεχνητή Νοημοσύνη.

Από το 1997 έως σήμερα, η πλούσια επαγγελματική του πορεία σε Ναυτιλιακές εταιρίες, εταιρία Τηλεπικοινωνιών αλλά και μεγάλους Ομίλους Πληροφορικής οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και χώρες της ΝΑ και Δ. Ευρώπης, περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - θέσεις όπως CIO (Chief Information Officer) και Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας (Telecom BU Director).

Τα τελευταία 3 χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ μεγάλης εταιρίας Πληροφορικής, η οποία δραστηριοποιείται από το 2003 στο χώρο του Digital Transformation, παρέχοντας λύσεις και υπηρεσίες λογισμικού Ψηφιακής Μεταρρύθμισης, σε μεγάλους Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, Τράπεζες, εταιρίες Ενέργειάς, κοκ., στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, εδώ και ένα χρόνο επίσημα (πολύ δε περισσότερο ανεπίσημα) έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, μέσα από την εκλογή του ως Μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων, έχοντας ήδη συμβάλει τα μέγιστα και δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που αντιμετώπιζε το σχολείο και τα οποία σχετίζονταν με Πληροφορική, μέσω προσωπικής του ενασχόλησης αλλά και χορηγίας.

Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε!!