ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Εισαγγελικό έγγραφο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την  κα Ραφτοπούλου

Εισαγγελικό έγγραφο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την κα Ραφτοπούλου

Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός περιγράφει το πραγματικό γεγονός, ότι δηλαδή, «η μη βεβαίωση του προστίμου (1.040.000 €), από το Δήμο, σε μεγάλη επιχείρηση, αποφασίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης).

Ναι έτσι ακριβώς όπως το διαβάζεται.

1_cc217.jpeg

Γράψαμε σε προηγούμενα φύλλα μας ότι : «Η κα Ραφτοπούλου στο ψευδές δημοσίευμα της εφημ. «Polis» φέρεται να κατηγορεί το δήμαρχο και να τον έχει μηνύσει σχετικά με την υπόθεση των διαδικασιών του γηπέδου Αρτέμιδος και τη μη βεβαίωση φερόμενου προστίμου ύψους 1.040.000 €, έχει από 21.12.2018 υπερψηφίσει να γίνουν τα ανωτέρω, ευθυγραμμιζόμενη τότε με τον Δήμαρχο, που τώρα για προφανής ψηφοθηρικούς λόγους καταγγέλλει. Προς απόδειξη παραθέσαμε ήδη χαρακτηριστικό απόσπασμα της υπ’ αριθ. 484/21.12.2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος.

1_40eb2.jpeg

Για όσα κατηγορεί τον δήμαρχο ενώπιον του εισαγγελέα, τα έχει ψηφίσει η ίδια από 21.12.2018, που σημαίνει μήνυσε τον εαυτό της και μετά από αυτά θέλει να μας πείσει ότι πρέπει γίνει και δήμαρχος.

Έ, αυτή μας την τοποθέτηση ήλθε να επιβεβαιώσει σημαντικό έγγραφο εισαγγελικού λειτουργού που ουσιαστικά εμπλέκει και την κα Ραφτοπούλου, στο βαθμό τουλάχιστον που εκείνη δια της από 21.7.2021 μηνυτήρια αναφοράς της προσπαθεί να εμπλέξει τον Δήμαρχου, κ. Δ. Μάρκου.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρει στο επίμαχο για την υπόθεση σημείο :

«Η μη βεβαίωση του ανωτέρω προστίμου, όπως επικαλέστηκαν τα αρμόδια όργανα του δήμου, είχε ως δικαιολογητική βάση σχετική συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς μεταξύ του δήμου και της ως άνω εταιρείας, η οποία εγκρίθηκε με την υπ' αριθμ. 484/2018 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που λήφθηκε μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), καθόσον κρίθηκε ότι η επίλυση αυτής της διαφοράς ήταν προς το συμφέρον του δήμου, δεδομένου ότι η εταιρεία ¨ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡIΣΤΙΚΗ ΑΕ¨, είχε προηγουμένως εγείρει με σχετική αγωγή της, βάσιμες (κατά τους ισχυρισμούς των εγκαλουμένων) αξιώσεις σε βάρος του δήμου ύψους 770 χιλ. ευρώ, ………..».

Παραθέτουμε και το γνήσιο αντίγραφο από το απόσπασμα του εν λόγω εισαγγελικού εγγράφου και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του

1_6dbd3.jpeg

Ωστόσο, Κύριε Ανακριτά,

όσα εμείς γράφουμε εδώ είμαστε σίγουροι ότι βρίσκονται και είναι ξεκάθαρα στο φάκελο της δικογραφίας που σας έχει αρμοδίως διαβιβαστεί από την Εισαγγελία στις 1/3/2023 για τις δικές σας ανακριτικές ενέργειες, τις οποίες σεβόμαστε γι’ αυτό και θα σας διαβιβάσουμε τα γραφόμενά μας

Και ενώ οι κα Ραφτοπούλου εμμένει να συκοφαντεί μονομερώς τον κ. Μάρκου, αντί να εγκαλεί πρώτα τον εαυτό της, εμείς ζητήσαμε και λάβαμε από τον δήμο, ως έχουμε δικαίωμα όλες τις σχετικές με το θέμα αποφάσεις, ώστε να δούμε και να αποκαλύψουμε ποιος ψήφισε και τι.

Έτσι διαπιστώσαμε ότι τα στοιχεία είναι ακόμα πιο επιβαρυντικά για την έως τώρα στάση της κας Ραφτοπούλου, επί του θέματος που εκείνη έχει εγείρει προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη, γι’ αυτό θα τα ανακοινώσουμε αναλυτικά στο επόμενο φύλλο, ώστε να δουν οι αναγνώστες, ποιος/α εγκαλεί ποιον ;