ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μακελειό στη Λούτσα: Πρωτοπαλίκαρα του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν οι έξι νεκροί - Αντίποινα για δολοφονία

Μακελειό στη Λούτσα: Πρωτοπαλίκαρα του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν οι έξι νεκροί - Αντίποινα για δολοφονία

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το μακελειό στη Λούτσα φαίνεται να συνδέεται με δολοφονία που είχε γίνει προ ολίγων μηνών στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών που χθες "γάζωσαν" στη Λούτσα έξι άνδρες, οδηγώντας τους στον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ, τα θύματα ήταν Τούρκοι υπήκοοι, κουρδικής καταγωγής με γαλλικές ταυτότητες, και μέλη του εγκληματικού δικτύου του Μπαρίς Μπογιούν, που είναι γνωστό στην τουρκική αστυνομία και έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών ερευνών στο παρελθόν.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπαρίς Μπογιούν εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν δεχθεί πυρά ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άι στη Γαλλία. Ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ, δολοφόνος του Άι σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρή συμπλοκή, σημειώνει η Milliyet.

ΜΠΑΡΙΣ ΜΠΟΓΙΟΥΝ

Ο αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται μάλιστα να είχε δώσει εντολή από τη φυλακή για το συμβόλαιο θανάτου ενός άλλου αρχιμαφιόζου στο Μαυροβούνιο.

Η Αστυνομία έχει καθαρή εικόνα ότι η χθεσινή εκτέλεση εντάσσεται στη διαμάχη δύο τουρκικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών, με βάση στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης είχαν επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως είναι η Γαλλία.

ΛΟΥΤΣΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το μακελειό στη Λούτσα δείχνει να συνδέεται με μία δολοφονία που είχε γίνει προ ολίγων μηνών στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και είχε σκοτωθεί ηγετικό στέλεχος της αντίπαλης συμμορίας. Μάλιστα, σύμφωνα πληροφορίες, κάποια από τα άτομα που σκοτώθηκαν χθες ήταν δράστες της δολοφονίας στην Γκρενόμπλ.

Είχαν δραπετεύσει από την Τουρκία και κρύβονταν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, δύο από τους δολοφονηθέντες, ο Doruk B. και ο Oğuzhan H., δραπέτευσαν εν μέσω καταδίωξης της αστυνομίας πριν από λίγους μήνες και εξαφανίστηκαν στο δάσος στην περιοχή Çekmeköy της Κωνσταντινούπολης.

Εκτιμάται ότι ο Oğuzhan H. εντοπίστηκε στη συνοριακή πύλη από την Οργανωμένη Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης ενώ κατευθυνόταν παράνομα για τη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Doruk B. διέφυγε οδικώς στην Ελλάδα.

Και οι 6 διέφυγαν από την Τουρκία και κρύβονταν στη χώρα μας, μέχρι που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας. Οι πινακίδες του αυτοκινήτου, πάντως, είναι γνήσιες, το όχημα ανήκει σε Γερμανό υπήκοο και μάλιστα έχει καταγραφεί να περνάει το τελωνείο των Ευζώνων τον Ιούλιο.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε στο Mega ότι η αστυνομία εντόπισε το σπίτι των έξι ανδρών, που είναι κοντά στο σημείο της εκτέλεσης.

Λούτσα

Τέλος, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η αστυνομία βρήκε αναρτήσεις από την αντίπαλη συμμορία, στις οποίες είχαν βάλει ένα "Χ" στα πρόσωπα των θυμάτων της Λούτσας.

Τα κινητά των θυμάτων γίνονται φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας με στόχο να προκύψουν επιπλέον στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου και την αιματηρή ενέδρα με τους 6 νεκρούς.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/