ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πρόγραμμα Ασφάλισης Ατυχημάτων για το Παιδί στο Σχολείο, στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδας

Πρόγραμμα Ασφάλισης Ατυχημάτων για το Παιδί στο Σχολείο, στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδας

Το πρώτο κουδούνισμα ακούστηκε και ξεκίνησε επίσημα η έναρξη του σχολικού έτους!!

Γνωρίζοντας πως η οικογένεια είναι η πολυτιμότερη αξία για την ελληνική κοινωνία και πως η ασφάλεια των παιδιών στο σχολείο ξεκινά από την ώρα που αναχωρούν από το σπίτι και τελειώνει το μεσημέρι, με το καλωσόρισμα τους και πάλι πίσω, υλοποιήσαμε το «Πρόγραμμα Ασφάλισης Ατυχημάτων για το Παιδί στο Σχολείο», που θα καλύπτει τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά την ώρα του σχολικού προγράμματος, πάντα με την επίβλεψη των αρμοδίων γι’ αυτό οργάνων (δασκάλων, νηπιαγωγών και καθηγητών.

Θεωρούμε χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των γονέων & κηδεμόνων των Σπάτων και της Αρτέμιδας, με ένα πρόγραμμα που καλύπτει τους μαθητές:

✔️μία ώρα πριν, κατά την προσέλευση στο σχολείο και μία ώρα μετά, κατά την επιστροφή στην κατοικία,

✔️κατά τη διάρκεια του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων

✔️των διαλειμμάτων και

✔️των επισκέψεων-εκδρομών που οργανώνει και υλοποιεί η κάθε σχολική μονάδα.

Σε μια εποχή που βιώνουμε ως άνθρωποι δυσκολίες και ερχόμαστε αντιμέτωποι με πρωτοφανή γεγονότα,

πρέπει να φροντίσουμε για μια κοινωνία ευαισθητοποιημένη και αλληλέγγυα στις ανάγκες και στα προβλήματα των συνανθρώπων μας! Για μια κοινωνία που να μπορεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και να υποστηρίζεται.

Με το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά των σχολείων μας και τους γονείς-πολίτες των Σπάτων και της Αρτέμιδας, εύχομαι μια καλή και ασφαλή σχολική χρονιά!

Δημήτρης Μάρκου

Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος