ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μακελειό στη Λούτσα: Ο άγνωστος "Ντάλτον" της φωτογραφίας - Υποψίες ότι ο "ντελιβεράς" είναι ο 2ος Δούρειος Ίππος
Featured

Μακελειό στη Λούτσα: Ο άγνωστος "Ντάλτον" της φωτογραφίας - Υποψίες ότι ο "ντελιβεράς" είναι ο 2ος Δούρειος Ίππος

Στη γνωστή φωτογραφία των "έξι" θυμάτων του αιματοκυλίσματος στη Λούτσα από το σπίτι που είχαν νοικιάσει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, λείπει το… 6ο θύμα!

Στη γνωστή φωτογραφία των "έξι" θυμάτων του αιματοκυλίσματος στη Λούτσα από το σπίτι που είχαν νοικιάσει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, λείπει το… 6ο θύμα! Στη συγκεκριμένη εικόνα, τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, φαίνεται να διακρίνουν και ταυτοποιούν τα 5 από τα 6 θύματα της ενέδρας θανάτου.

Υπάρχει ένας "άγνωστος" που έχει αποτυπωθεί τέρμα αριστερά στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που δεν είναι ανάμεσα στα θύματα. Φορά, εμπριμέ ασπρόμαυρο πουκάμισο, τζιν παντελόνι, έχει γένια, λιγοστά μαλλιά και φορά μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για τον "διανομέα" φαγητού των "Ντάλτον", τον άνδρα που με μοτοσυκλέτα φαίνεται να ήταν προπομπός του οχήματος των θυμάτων την ημέρα των δολοφονιών και δεν αποκλείουν να ήταν και ένας από τους εκτελεστές. Το 6ο θύμα ενδεχομένως να ήταν το άτομο που τράβηξε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ο "διανομέας" φαγητού μοιάζει να είναι ο 2ος "δούρειος ίππος" των εκτελεστών, ίσως και ένας από αυτούς. Ο 32χρονος Suleyman D., που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δύο ώρες μετά τις δολοφονίες, ίσως και ο "διανομέας" είχαν πείσει τους έξι στόχους ότι κινδυνεύουν να εξοντωθούν. Αποτέλεσμα αυτού του φόβου ήταν η απομόνωση των έξι ατόμων στο σπίτι της Λούτσας χωρίς να βγαίνουν από αυτό. Τις προμήθειες φαγητού και άλλων αγαθών φαίνεται να είχε αναλάβει αυτό το δεύτερο άτομο. Παρουσία και αποτυπώματά του έχουν ταυτοποιηθεί στο οίκημα. Την ημέρα των δολοφονιών έφυγαν όλοι μαζί προς το… αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ο 32χρονος Suleyman, ίσως και ο "διανομέας φαγητού", να είναι τα άτομα που έστειλαν SMS στα θύματα αναφέροντας ότι έχει "προδοθεί η τοποθεσία τους και πρέπει να φύγουν γιατί θα τους σκοτώσουν". Με αυτόν τον τρόπο τους παρέσυραν στην "παγίδα" θανάτου, με πρόφαση ότι θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να φύγουν από την Ελλάδα.

Ο ρόλος του Suleyman στο αιματοκύλισμα της Λούτσας αρχικά, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ήταν να κρύψει, να δώσει πλαστές ταυτότητες και να φυγαδεύσει τους έξι "Ντάλτον". Αργότερα δεν αποκλείεται να μετεξελίχθηκε σε "δούρειο ίππο" των εκτελεστών ή σε στημένο "ένοχο" προκειμένου να διαφύγουν εκείνοι.

Ο 32χρονος αναφορικά με τα 4 φυσίγγια των 9ΜΜ που βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστηρίζει ότι του τα "φύτεψαν" άγνωστοι, υπονοώντας ότι το έκαναν οι εκτελεστές για να ενοχοποιήσουν τον ίδιο, και να απασχολήσουν τις διωκτικές αρχές, προκειμένου εκείνοι να διαφύγουν ανενόχλητοι. Σύμφωνα με το προφίλ του 32χρονου, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι ένας "έξυπνος" άνθρωπος, που δύσκολα θα υπέπιπτε σε ένα τόσο αφελές λάθος μεταφοράς φυσιγγίων και πλαστών ταυτοτήτων, γι αυτό ερευνούν το ενδεχόμενο του "στησίματος" από τους εκτελεστές, προκειμένου να συγκεντρώσει πάνω του το αστυνομικό ενδιαφέρον και εκείνοι να κερδίσουν χρόνο για την διαφυγή τους. Οι αστυνομικοί ερευνούν τις ταυτότητες των επιβατών πτήσεων που ταξίδεψαν προς Μυτιλήνη με την πτήση που θα έπαιρνε ο 32χρονος, αλλά και με άλλες τις επόμενες ώρες προς νησιωτικούς προορισμούς.

Σημειώνεται ότι αποτυπώματα στο τιμόνι, στις χειρολαβές μέσα και έξω από την πόρτα του οδηγού, του μπλε Focus, του αυτοκινήτου των θυμάτων της Λούτσας ταυτοποιούνται με τον 32χρονο Suleyman D., που συνελήφθη δύο ώρες μετά το αιματοκύλισμα, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Αποτυπώματά του φαίνεται να έχουν βρεθεί και στο σπίτι των θυμάτων στη Λούτσα. Ο 32χρονος Suleyman D., το πρώην στέλεχος της Διεύθυνσης Ασφάλειας της Τουρκίας, ο πράκτορας της ΜΙΤ, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είχε λάβει άσυλο από την Ελλάδα, καθώς ήταν ένας διωκόμενος Γκιουλενιστής. Από εκεί και έπειτα φαίνεται να ήταν ένας "διακεκριμένος" δουλέμπορος, προμηθευτής πλαστών διαβατηρίων και ταυτοτήτων με έδρα τη Μυτιλήνη.

Το ότι βρέθηκαν αποτυπώματά του στο όχημα των θυμάτων δεν σημαίνει ότι το οδηγούσε την ημέρα της δολοφονίας τους, καθώς αυτό πρέπει να προκύψει από επιπλέον στοιχεία, όπως βιντεοληπτικό υλικό, αναφέρουν στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/