ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μήνυμα νίκης του Δημήτρη Μάρκου από την πρώτη Κυριακή, έστειλαν οι δημότες Σπάτων - Αρτέμιδος

Μήνυμα νίκης του Δημήτρη Μάρκου από την πρώτη Κυριακή, έστειλαν οι δημότες Σπάτων - Αρτέμιδος

Στον εμβληματικό χώρο του Μουσείου Οίνου, παρουσία εκατοντάδων δημοτών, ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος και επικεφαλής της παράταξης «ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ μαζι», Δημήτρης Μάρκου παρουσίασε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου τη «δυναμική» όπως την χαρακτήρισε, ομάδα των 129 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, που διεκδικούν την εμπιστοσύνη των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Δίνοντας το στίγμα της δυναμικής ταυτότητας της παράταξής του, ο Δημήτρης Μάρκου τόνισε ότι τα μέλη της είναι καθαρά πρόσωπα που αγωνίζονται για το καλό του τόπου και δεν ζήτησαν ανταλλάγματα, κανένας δε ζήτησε τίποτα, εχουν όλοι την πορεία τους στην κοινωνική ζωή, έχουν όραμα, φρέσκιες ιδέες, ενθουσιασμό και ξέρουν να αγωνίζονται. Αναφερόμενος δε στο πρόγραμμα της παράταξης το χαρακτήρισε εφικτό, κοστολογημένο, ρεαλιστικό, με το οποίο θα συνεχιστεί η εξέλιξη και ο μετασχηματισμός των δύο πόλεων.

164a9644_3374e.jpg

Παρουσιάστηκαν τα έργα που έχουν γίνει, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά θα γίνουν. Η παρουσία του Υφυπουργού ναυτιλίας Ιωάννη Παππά ήταν ξεχωριστή, αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθειας για κατασκευή μαρίνας στην Αρτέμιδα και στη στήριξη από πλευράς κυβέρνησης.

164a9805_8f428.jpg

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Γιώργος Βλάχος, αναφέρθηκε στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του Δημήτρη Μάρκου, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός έκανε λόγο για την μέχρι τώρα μεταξύ του συνεργασία με έτοιμες μελέτες, έγκαιρη κατάθεση αυτών, συνεχή διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων και γρήγορη εξέλιξη αυτών.

164a9603_d38af.jpg

Ο δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου έκλεισε την ομιλία του μιλώντας για συνοχή και ένωση! Μίλησε για τη λάσπη που δέχεται και τις ανήθικες προσωπικές υποθέσεις, για το αόριστο πρόγραμμα της αντιπολίτευσης, τις ψεύτικες υποσχεσιολογιες, την οπισθοδρόμηση. Κριτής όλων ο κόσμος! Που σε λίγες ημέρες θα κληθεί να αποφασίσει για την εξέλιξη των Σπάτων και της Αρτέμιδας! Να επιλέξει ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, ανάμεσα στο πρόγραμμα και στην αοριστολογία, ανάμεσα στο άσπρο και στο μαύρο, ανάμεσα στην εμπειρία και την απειρία, ανάμεσα στην εξέλιξη και την οπισθοδρόμηση!

164a9994_5957a.jpg

164a9701_b9606.jpg

164a9628_7669e.jpg

164a9766_cfdb0.jpg

164a9977_f5bd0.jpg