ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στα Σπάτα - Νεκροί ένας 25χρονος και μία 52χρονη

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στα Σπάτα - Νεκροί ένας 25χρονος και μία 52χρονη

Μετωπική η σύγκρουση των δύο οχημάτων, σκοτώθηκαν οι δύο οδηγοί - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τα δύο αυτοκίνητα που μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος, περίπου 200 μέτρα από την Β΄ πύλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Δείτε βίντεο λίγο μετά το τροχαίο:





Από το σοκαριστικό τροχαίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο οδηγοί, ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών και μία γυναίκα περίπου 52 ετών.

troxaio_spaton_3troxaio_spaton_2



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα από τα δύο οχήματα πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το άλλο ΙΧ.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, όπως ανέφερε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο ατόμων, ενώ τα δύο οχήματα πήραν φωτιά η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι έσπευσαν με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους για να σβήσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τα άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί.

troxaio_spaton_1



Επί τόπου έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.