ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σπάτα: Λύγισε ο σύζυγος της 52χρονης: "Χάθηκε η γυναίκα μου άδικα, έχουμε τέσσερα παιδιά - Ο οδηγός "έτρεχε με 180 χλμ""

Σπάτα: Λύγισε ο σύζυγος της 52χρονης: "Χάθηκε η γυναίκα μου άδικα, έχουμε τέσσερα παιδιά - Ο οδηγός "έτρεχε με 180 χλμ""

Ο σύζυγος της 52χρονης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς χάθηκε τόσο άδικα η αγαπημένη του.

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 52χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς που συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα, κοντά στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο σύζυγος της 52χρονης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς χάθηκε τόσο άδικα η αγαπημένη του.

"Χάθηκε η γυναίκα μου άδικα. Τέσσερα παιδιά έχω, τι θα κάνω..." είπε στην κάμερα του Star ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

"Περίμενε να κάνουμε γάμους..." είπε ο κ. Δημήτρης προσθέτοντας "έφυγε από το αντίθετο ρεύμα αυτός και πήγε απέναντι. Πρέπει να έτρεχε με 180, δεν ξέρω με πόσα έτρεχε...", υποστήριξε.

'Οσο και να φαίνεται απίστευτο σε μικρή απόσταση από το σημείο του δυστυχήματος συγκρούστηκαν άλλα δύο οχήματα.

Η Τροχαία ερευνά τα αίτια των δύο δυστυχημάτων.

Πώς συνέβη το φρικτό τροχαίο με τους δύο νεκρούς- Εσκασε το λάστιχο του ενός ΙΧ, πήραν φωτιά και τα 2 μετά τη σύγκρουση

Οπως έγινε γνωστό το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος άνδρας και κινούνταν επί της Περιφερειακής Οδού Αρτέμιδος-Σπάτων, με κατεύθυνση προς Σπάτα, φτάνοντας στα 400 μέτρα από τη βόρεια πύλη του αεροδρομίου, εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά, προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, την υπερπήδησε και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα που κινούνταν κανονικά.

Πληροφορίες του irafina αναφέρουν ότι έσκασε το λάστιχο του οχήματος με αποτέλεσμα την εκτροπή του.

Οδηγός του δεύτερου οχήματος ήταν μια 52χρονη γυναίκα. Αποτέλεσμα του σφοδρού τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός και των δύο οδηγών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική αμέσως μετά το τροχαίο αναφέρεται:

"Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα από ΕΙΧ οχήματα, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, επί της λεωφόρου Κων. Καραμανλή στον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα".

Τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν

"Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν. Έγιναν μία μάζα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό οδηγό", ανέφερε σύμφωνα με το irafina, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου.

Παράλληλα, ο κ. Λάμπρου, δήλωσε πως οχήματα αμέσως μετά τη σύγκρουση πήραν φωτιά που έσβησε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι έσπευσαν με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται κανονικά.

TROXAO SPATA