ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με τον νου πλουταίνει η κόρη», κα. Ραφτοπούλου, γιατί πουλάτε φύκια ,για μεταξωτές κορδέλες(βίντεο)

Σίριαλ και πεδίο αντιπαράθεσης έχει γίνει ο καθαρισμός των παραλιών της Αρτέμιδας από τα φύκια, μεταξύ της σημερινής δημοτικής αρχής και της υποψήφιας δημάρχου Άννας Ραφτοπούλου, που εξαπολύει ευθείες βολές κατά της δημοτικής αρχής, για το θέμα αυτό. Ευτυχώς όμως έχουμε καλή μνήμη κα. Ραφτοπούλου και ας προσπαθείτε να το παίξετε «ρομπέν των δασών»... όχι τώρα όμως ... σε δύο χρόνια όπως δηλώσατε!

Πραγματικά, σοβαρά τώρα; Πέρυσι , σε επίσημη σελίδα της παράταξής σας, είδαμε μακροσκελέστατη ανακοίνωση μέλους της παράταξής σας και υποψηφίου σας, ο οποίος έσκιζε τα ιμάτιά του πως τα φύκια δεν πρέπει να μαζεύονται καθώς αποτελούν φυσικό οργανισμό πλούσιο σε άζωτο... ή κάπως έτσι ... και προκαλείται διάβρωση του εδάφους.

Σύσσωμη τότε η παράταξή σας έκανε “like” στη γλώσσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό συνέβη την ίδια μέρα που σε προσπάθεια του δήμου να καθαρίσει τις ακτές της Αρτέμιδας από τα ξερά φύκια ... ως δια μαγείας έγινε καταγγελία και οδηγήθηκαν χειριστής και Δήμαρχος στο αυτόφωρο.

Ηλίου φαεινότερο από που προήλθε!

Ξαφνικά φέτος εμφανιστήκατε να κόπτεστε εσείς και με εντυπωσιακή αλαζονεία δηλώσατε πως ξέρετε τον τρόπο να μαζεύονται τα φύκια όμως δε τον λέτε τώρα, αλλά όταν θα γίνετε δήμαρχος.

Μπράβο στον κ. Νομικό που σας θύμισε τα έτη που αντιπολιτεύεστε, 11 στο σύνολο, και πως ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί πως εκ του νόμου απαγορεύεται.

Μπράβο στον κ. Νομικό που σας θύμισε πως με τις πρακτικές της αλαζονείας και παραπλάνησης δε θα γίνετε ποτέ δήμαρχος, για να εφαρμόσετε τα ανεφάρμοστα.

Γιατί αν πραγματικά ενδιαφερόσασταν για την εξέλιξη του δήμου, αν ενδιαφερόσασταν για την τοπική οικονομία και τα καταστήματα που είναι ήδη τραυματισμένα λόγω της πανδημίας, θα προτείνατε αυτά που διατείνεστε ότι γνωρίζετε για να γίνουν τώρα και όχι σε δύο χρόνια, που ελπίζετε να γίνετε δήμαρχος.

Σταματήστε επιτέλους κ. Ραφτοπούλου, να πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και συστρατευτείτε στη πρόσκληση του δημάρχου κ. Δημήτρη Μάρκου, για υγιή συνεργασία για το καλό του δήμου.

Ο δήμαρχος προσπαθεί με έργα για την ανάπτυξη του δήμου και όχι με μικροπολιτικές σκοπιμότητες πολιτικάντηδων σαν και του λόγου σας.

Και να σας θυμίσω κάτι: Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του, και όχι από τα λόγια του.

Έχει δίκιο ο κ. Νομικός που σας είπε:

"Όχι σε δύο, αλλά ούτε σε 302 χρόνια δεν θα γίνετε δήμαρχος" Φασαρία μόνο για να ακούγεστε είστε…