ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με «μαλάκες» και «οίκους ανοχής» συνεχίζεται, o κύκλος των ύβρεων και των υβριστών στο δημοτικό συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος(BINTEO)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.

 

Ρόδα είναι και γυρίζει, λέει ο λαός μας. Λέει επίσης πως : «ότι κάμεις θα σου κάμουνε» και πως : «όταν την ξένη πόρτα κτυπάς την εδική σου σπούνε».

Ο Δημοτικό Σύμβουλος  Χαρ. Στρατίκης στήριξε με την ψήφο του τη πρόταση του δημάρχου να ενοικιαστεί, επί πλέον χώρος στο κτίριο που σήμερα εδρεύει το κεντρικό Δημαρχείο. Ως εδώ τα πράγματα είναι γνωστά και ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του για την στάση του δημοτικού συμβούλου. Να συμφωνεί ή να διαφωνεί μαζί του, πολιτισμένα και με επιχειρήματα, γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλά. Ως εδώ όμως, γιατί η συνέχεια αμέσως μετά το «ΝΑΙ» του κ. Στρατίκη, που υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου, αλλάζει τα δεδομένα μιας υγιούς συνύπαρξης στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μιλάμε για τη συνέχεια που ο δαίμων του μικροφώνου κατέγραψε αμέσως, στέλνοντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη (αφού οι συνεδριάσεις γίνονται δημόσια και απευθείας στο διαδίκτυο) τη φωνή της κας Ειρήνης Πιτσιγαυδάκη (δημοτικής συμβούλου της Άννας Ραφτοπούλου), η οποία στολίζοντάς τον έλεγε «να ρε μαλάκα».

Γνωστή η κυρία, με πολλά στο ενεργητικό της από τη συμμετοχή στα κοινά της Αρτέμιδος, όπου ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, πλην όμως εδώ ξεπέρασε τα ……. εσκαμμένα και άθελά της βγήκε στον …. αέρα προκαλώντας τον φίλτατό της κ. Στρατίκη, δείχνοντάς του τα πραγματικά της αισθήματα και την εκτίμηση. Αποδείχθηκε όμως πολιτικά δειλή και εγωίστρια, αφού δεν ζήτησε επιτόπου συγνώμη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και κλείνοντας το θέμα, βγάζοντας από τη δύσκολη θέση και την αρχηγό της παράταξης, που λίγο πριν επιχειρούσε μάταια – ως πληγωμένη - να επιπλήξει τον Δήμαρχο για δήθεν αναξιοπρεπή προεκλογική συμπεριφορά του. Όμως το αλάθητο δόγμα της κας Πιτσιγαυδάκη υπερισχύει όλων και επιμένει ως φαίνεται ακάθεκτη, οπότε τα σχόλια συνεχίζουν.

Έτσι, ο κ. Στρατίκης, μετά τον «στολισμό» του όπως ακούστηκε από το ανοικτό μικρόφωνο της δημοτικής συμβούλου και επί έτη προέδρου της Ομοσπονδίας συλλόγων, κας Πιτσιγαυδάκη, αναγκάσθηκε παίρνοντας τον λόγο να κάνει μια πρώτη αντίδραση την οποία εξειδίκευσε με ανακοίνωσή του στο διαδίκτυο, λέγοντας τα παρακάτω :

[Μάλλον έγινε λάθος μετάφραση - ερμηνεία της περίφημης ρήσης του Βολταίρου….απο το ….«διαφωνώ με ό,τι λες , αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες ..»…στο «αν έχεις διαφορετική άποψη από μένα είσαι …μαλακας …!!» Ελεχθη από την κα Πιτσιγαυδάκη, λόγο ηλικίας…;;; λογω άνοιας …;;; λογω ιδιαίτερων ευαισθησιών..;; λογω μέρας, ώρας, κακιάς στιγμής ..;; λογω υπέρμετρων – αυξημένων «δημοκρατικών» αντιλήψεων..;; λογω πολιτικής ανασφάλειας…;;; Αδιάφορο μου είναι. Εκείνο όμως που έχει ένα ενδιαφέρον, είναι η άποψη της κας Ραφτοπούλου, ως επικεφαλής της παράταξης. Να προετοιμαστούμε για ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές κι από άλλα εκλεγμένα μέλη ΔΣ της παράταξης της όταν οι απόψεις μας διίστανται..;;

Δεν τολμώ να σκεφτώ βέβαια, τι αντιμετώπιση θα είχαμε αν ένα ΤΕΤΟΙΟ άτομο με ΤΕΤΟΙΟ χαρακτήρα βρισκόταν σε θέση εξουσίας…!!!]

 

Ευδιάκριτο τι λέει παραπάνω ο κ. Στρατίκης, πλην όμως εδώ δένει το σκεπτικό ότι ο καθένας τελικά θεωρεί λογικό να αντιδρά όταν υβρίζεται ο ίδιος, αλλά να θέλει να μένει ανενόχλητος και στο απυρόβλητο όταν ο ίδιος υβρίζει ή κατηγορεί κάποιον ή κάποιους με αστήρικτα πολλές φορές επιχειρήματα.

Παραδείγματα πολλά. Μόλις στην ίδια συνεδρίαση η κα Ραφτοπούλου κατηγόρησε τον Δήμαρχο για απρεπή συμπεριφορά σε βάρος της κατά τη διάρκεια προηγούμενης συνεδρίασης και ότι δεν την προστάτευσε ο πρόεδρος του ΔΣ, αλλά λίγο μετά το ξέχασε και άφησε ανενόχλητη την κα Πιτσιγαυδάκη στο «στόλισμα’ που έκαμε στον κ. Στρατίκη. Έτσι, για να καταλαβαινόμαστε για το κατά πόσο λένε αλήθεια οι αντιπαρατιθέμενοι στα δημοτικά συμβούλια

 

Ευδιάκριτο όμως είναι επίσης το γεγονός ότι στις 5.8.2020 ο αδιάλλακτος τότε κ. Στρατίκης, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. χαρακτήρισε επανειλημμένα, αδίστακτα και συλλήβδην ολόκληρη την υπηρεσία πολεοδομίας του Δήμου, δηλαδή όλους τους εργαζόμενους, δια ερωτήματος που έλεγε : «Είναι μικρός οίκος ανοχής η Πολεοδομική υπηρεσία ή είναι μεγάλο μπουρδέλο; - και δεν το παίρνω πίσω», λες και δεν μπορούσε να πει τα επιχειρήματά του χωρίς αυτό το λεξιλόγιο. Οπότε μάλλον οι ύβρεις επιστρέφουν και ο κύκλος τους γυρνάει και ανακυκλώνεται μεταξύ των ίδιων προσώπων. Δυστυχώς, δυστυχώς .