ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιο συμπαγής απο ποτέ η παράταξη του Δήμαρχου των Έργων, Δημήτρη Μάρκου

Ασταμάτητη, Ανίκητη, Ατσάλινη. 

Αυτές οι τρεις λέξεις μπορούν να περιγράψουν επαρκώς, την ομάδα που έχει φτιάξει και έχει δίπλα του ο Δήμαρχος των Έργων Δημήτρης Μάρκου! 

Μετά την ανακοίνωση των αντιδημάρχων για το δεύτερο μισό της διοικητικής θητείας προέκυψε 1 κενή θέση, με πολλά ονόματα να ειναι βρίσκονται στο τραπέζι. 

Διέρρευσαν επίσης και ονόματα ως πιθανούς αντικαταστάτες προέδρων νομικών προσώπων του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος και κάπως έτσι βρήκαν τον δρόμο τους προς τον ήλιο οι καλικάντζαροι και άρχισαν την σπέκουλα οτι η ομάδα του δημάρχου έχει κλυδωνισμούς και άλλα τέτοια κουραφέξαλα. 

Σας το γράφουμε και σας το προσυπογράφουμε, πως αυτή την στιγμή. δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να γίνει πολιτικός προδότης του Δημάρχου, σαν μερικούς που έφυγαν παλαιότερα απο δίπλα του και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. 

Όλα όσα ακούγονται ειναι απλά λάσπη στον ανεμιστήρα, δεν ισχύει απολύτως τίποτα καθότι ειναι μόνο θεωρίες και η παράταξη του Δημάρχου των Έργων ειναι απο τις συμπαγέστερες ομάδες που θα βρεί κανείς ακόμα και αν ψάξει και στους 332 δήμους της χώρας μας. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που βρίσκονται στα διοικητικά έδρανα έχουν αποδείξει οτι δεν βρίσκονται εκεί για τις θέσεις αλλά για την προσφορά στην πόλη και κοιτάζουν απέναντι τους τα παραδείγματα προς αποφυγήν προηγούμενων συμβούλων που αποχώρησαν απο την παράταξη και τώρα εδράζουν στην αντιπολίτευση. 

Μα τι συζητάμε άραγε; Μια απλή βόλτα και συνομιλία με τους κατοίκους των δύο πόλεων θα κάνει και τον πλέον δύσπιστο να καταλάβει πως ο κόσμος αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου να αλλάξει τις δύο πόλεις και πως όλοι τους αντιλαμβάνονται πως έχουν βρεί τον Δήμαρχο που θα βρίσκεται επι της κεφαλής μέχρι -τουλάχιστον- το 2028! 

Αυτο θα επαληθευτεί απο την πρώτη κιόλας Κυριακή των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023!