ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπάτα - Αρτέμιδα: H ανεξάρτητη σύμβουλος Αναγνωστοπούλου ανακοίνωσε πως θα κατέβει υποψήφια με την παράταξη Μάρκου στις επόμενες εκλογές

Υποψήφια με την παράταξη του νυν Δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου θα είναι στις επόμενες εκλογές η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, όπως ανακοίνωσε η ίδια  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της σε προσωπικό της λογαριασμό:


«Από το Δεκέμβριο του 2020 που ανεξαρτητοποιήθηκα και μέχρι σήμερα, συνέχισα να εκφράζω δημόσια τους συλλογισμούς μου, να ασκώ κριτική και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου και τα συμφέροντα των συμπολιτών μου, ενώ στήριξα κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση σπουδαίων έργων, τα οποία θα επιλύσουν προβλήματα δεκαετιών.

Στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων μου ως Δημοτικής Συμβούλου, διαπίστωσα την προσπάθεια του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μάρκου, αλλά και των συνεργατών του, να ενορχηστρώσει και να υλοποιήσει σημαντικά έργα τα οποία θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας.

Όταν λοιπόν συζητήσαμε με τον Δήμαρχο να συμπορευθούμε μαζί στην Δημοτική του παράταξη, αποφάσισα να δεχθώ, αφού επιθυμία μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μου, και μου βεβαίωσε ότι όχι μόνο μπορεί, αλλά και έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να πραγματοποιήσει σημαντικά έργα τα οποία θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας, όπως μεταξύ άλλων, η συνέχιση των διαδικασιών για τις πράξεις εφαρμογής που εκκρεμούν εδώ και χρόνια, η διεκδίκηση επιδοτούμενων προγραμμάτων για την εκτέλεση έργων όπως η αγροτική οδοποιία, η αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες τεχνολογίας led, η αντικατάσταση και επισκευή πεζοδρομίων και η ανέγερση σχολείων.

Ανακοινώνω λοιπόν ότι στις επόμενες εκλογές πρόκειται να διεκδικήσω τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου με την παράταξη του Δημάρχου κ. Μάρκου, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, αλλά και για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ πλάι του και να τον βοηθήσω για τη βελτίωση της πόλης μας και των συνθηκών διαβίωσης όλων μας.»