ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μ.Α.Φ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ": Οκτώ Δήμοι μια αγκαλιά ανακούφισης για ασθενείς με καρκίνο ! - Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 19.00 στα Σπάτα

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι γεγονός!
Νέα πρωτοποριακή για τη χώρα μας δράση.
Με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής Μεσογείων και Λαυρεωτικής.
ΜΑΖΙ προσφέρουμε σεβασμό και αγάπη στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο. ΜΑΖΙ τους στηρίζουμε.

____________________________________________________________________________________________________________

Tι είναι η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»
 

H  «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι μία νέα δράση της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», πρωτοποριακή για τη χώρα μας, που θα διεξάγεται από το 2022 και κάθε χρόνο με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν το καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή και θα διοργανωθούν από τους οκτώ Δήμους. Ξεκινάμε με μία συμβολική πεζοπορία και εορταστική εκδήλωση που φέτος θα πραγματοποιηθούν στα Σπάτα, όπου είναι και η έδρα της Μονάδας μας, και τα επόμενα έτη εκ περιτροπής σε όλους του Δήμους της περιοχής.

Η συμμετοχή σου στην έναρξη αλλά και στις εκδηλώσεις της δράσης θα βοηθήσει το έργο μας προσφέροντας σεβασμό και αγάπη στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

Πάρε και εσύ μέρος στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!

 
Έναρξη «ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» 7 Ιουνίου 2022
 

Με σύνθημα Οκτώ δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο”,  η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» θα ανοίξει την αγκαλιά της την Τρίτη, 7 Ιουνίου και ώρα 19:00 για να υποδεχθεί όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Γαλιλαίας, Διοικητικό Συμβούλιο, Λειτουργοί Υγείας, διοικητικό προσωπικό και εθελοντές, θα σε περιμένουμε στον προαύλιο χώρο της Μονάδας για την τελετή έναρξης της δράσης.

Θα ακολουθήσει μία σύντομη συμβολική πεζοπορία έως το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων όπου θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

 

https://galilee.gr/poreia-tis-galilaias/?fbclid=IwAR2ZAyW9nzi3oal92vVJ1YmA9-zYZYJkTlU3qsXmXfj2E9RscteuAVLxO2k