Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

Επιστρέφουν στις θέσεις εργασίας τους, δυνάμει προσωρινής διαταγής, τέσσερις συμβασιούχες – εργαζόμενες με συμβάσεις «Covid-19» στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ».
Οι εργαζόμενες απασχολούνταν μέχρι την 31η Μαΐου 2022 στις υπηρεσίες του ΝΠΔΔ με την ειδικότητα ΥΕ Φυλάκων, οι πρώτες δύο εξ αυτών και με την ειδικότητα ΥΕ Γενικών Καθηκόντων οι λοιπές δύο εξ αυτών.
Η Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δέχθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής των εργαζομένων, υποχρεώνοντας τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος να τις απασχολεί στη θέση εργασίας τους καταβάλλοντας σε αυτές τις νόμιμες αποδοχές τους, μέχρι την συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τους, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.