ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημαρχος Μάρκου - Περιφέρεια Αττικής: «Η αποτελεσματική συνεργασία όλων των φορέων είναι βέβαιο ότι δίνει αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες»

Η αποτελεσματική συνεργασία όλων των φορέων είναι βέβαιο ότι δίνει αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδουκαι του Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη που φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά των ατόμων με ειδικές ανάγκες και τους συνοδούς τους από το ΚΕΑ Παλλήνης "Η Χαρά" στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, όπου φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο.
 
Στην επίσκεψη παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαο Πέππα , ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Πουλάκης  καθώς και ο Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Μαπιρακτάρης.
 
Από τις πρώτες πρωινές ώρες καταβάλλουμε προσπάθειες για την ασφαλή διαμονή τους με τους συνεργάτες μου Διονύση Φράγκο, Βαγγέλη Τσέπα και Βαγγέλη Πανούση. 
Μεγάλη ήταν η ετοιμότητα του Χρήστος Σερέτης και της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος που φρόντισαν για την παρασκευή 160 μερίδων φαγητού μέσα από τις δομές του Δήμου, αλλά και η συνδρομή του Σ.Ε.Ο. Τοπικό Τμήμα Σπάτων που φρόντισε για τη διανομή γευμάτων για τους συνοδούς τα οποία είναι μια ευγενική προσφορά του Σερόππ Βασίλειος ΤσαμουσσιάνΗaus-Homey Lounge.
 
Σερόπ Βασίλειος Τσαμουσσιάν: "Η κάθε δυνατή βοήθεια από όλους μας μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς που αυτή την στιγμή περνάνε την χειρότερη στιγμή και εμπειρία τις ζωής τους με τον χειρότερο τρόπο . Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με ότι μπορεί ο κάθε ένας μας και δεν εννοώ χρηματικά εννοώ με πράξεις που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους ."