ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυθαίρετες και Εμμονικές οι Καταγγελίες για το Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδος - κ. Ποθουλάκη μάλλον πρέπει να κάνετε restart...και να τα βρείτε με τον εαυτό σας !!!

Μόνο έκπληξη δεν μας προκαλούν οι καθ' ομολογίαν αυθαίρετες καταγγελίες για το Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδος αφού ο "καταγγέλων" έχει εντάξει στην καθημερινόητα του τις καταγγελίες, τις μηνύσεις, τις αγωγές...

Πίνει το καφεδάκι του κάθε πρωί σκέφτεται...ας κάνουμε μια καταγγελία και σήμερα ! Αύριο τι να κάνω ; Ας κάνω μια μήνυση ...και κάπως έτσι περνά τον χρόνο του.

Είμαστε σίγουροι πως  αν ποτέ "κοιμηθεί" ο Θεός και γίνει Δήμαρχος ....θα κάνει καταγγελία, μήνυση , αγωγή και στον εαυτό του για αρχή και στη συνέχεια θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθεί !!!

κ. Ποθουλάκη, γνωρίζετε τι πολεμάτε ακριβώς ;;; Νομίζετε ό,τι πολεμάτε το στολίδι Γήπεδο της Αρτέμιδας ;;;  Νομίζετε ό,τι πολεμάτε τα 200 και πλέον Παιδιά που αθλούνται καθημερινά, τους γονείς τους, τον αθλητισμό ;;;

Μην έχετε ψευδαισθήσεις κ. Ποθουλάκη !!! Τον εαυτό σας και μόνο πολεμάτε !!! Αυτόν καταγγέλετε και εκτίθεστε επανειλημμένα !!!

Φανταστείτε πόσο θα εκτεθείτε και με την άμισθη συνεργασία σας παρουσιάζοντας εκπομπή σε τοπικό μέσο (γέλια...δίχως φρένα).

Επειδή όμως το Γήπεδο της Αρτέμιδας είναι και η έδρα της Τοπικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Α.Ο Άρτεμις και Αντιδήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδος κ. Χρήστο Σερέτη. 

Στην ερώτηση μας για όσα "καταγγέλετε" μας δήλωσε:

" Ένα τέτοιο έργο που στρέφει τη Νεολαία μας στο να μπορεί να αθληθεί και όχι προς άλλες επικίνδυνες κατευθύνσεις δεν μπορεί να βάλλεται από κανέναν.

Είναι πραγματικά κρίμα για διάφορους μικροπολιτικούς λόγους από διαφόρους παραγοντίσκους της πόλης να επιδιώκεται το κλείσμο του, κάτι που φυσικά δεν θα επιτρέψουμε να γίνει".

κ. Ποθουλάκη, βρείτε κάποιο άλλο hobby γιατί αυτό που έχετε  επιλέξει σας φθείρει...σε όλα τα επίπεδα ! Εμείς φιλικά ...σας το σημειώνουμε !