ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από επιχείρηση «Ελευθερία», σε επιχείρηση «Ντροπή»

Με άνωθεν εντολή, αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι» κατήγγειλε, στις 29/12, ο Πάνος Παπανικολάου, Νευροχειρουργός-Διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά και Γ.Γ.  της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Δυστυχώς, αυτές τις εικόνες ντροπής, τις βλέπουμε, σήμερα σε χειρότερη μορφή, αφού με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ηγετικά στελέχη, σε δημόσιους οργανισμούς και φορείς του δημοσίου, μας δείχνουν και μάλιστα περηφανεύονται για αυτό, ότι εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού.

Αξιωματούχοι με  φωτογράφους και…  (selfies με το εμβόλιο) στέλνουν  ένα άλλο συμβολικό μήνυμα: είμαστε το κράτος και έχουμε προτεραιότητα στην ανάκτηση της ελευθερίας. Όλα αυτά που λένε και με τα οποία έσπευσαν να εμβολιαστούν πρώτοι και υπερήφανοι  γραμματείς, διοικητές και λοιποί αξιωματούχοι δεν αντέχουν σε σοβαρή συζήτηση..

 Όλα αυτά, γίνονται βέβαια στερώντας, το πολυπόθητο εμβόλιο από υπερήλικες, καρκινοπαθείς, από ανθρώπους με πολύ σοβαρές ασθένειες, η και ακόμα από χρήστες ναρκωτικών που βρίσκονται στους δρόμους, με αποτέλεσμα, να γίνονται φορείς και να μεταδίδουν τον ιό.

Αλίμονο αν δεχτούμε το επιχείρημα ότι το επιτελικό κράτος πρέπει να εμβολιαστεί για να λειτουργήσει, πριν εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, οι ευπαθείς, οι πιο εκτεθειμένοι στον κίνδυνο.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι κάτω από τις αναρτήσεις αυτές, βλέπουμε Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδημάρχους και άλλους αξιωματούχους να τους κάνουν like και να του γράφουν και συγχαρητήρια και μπράβο.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! 

Τα παραπάνω είναι από τα χειρότερά, της πανδημίας από το ξέσπασμα της, στη χώρα μας και την ώρα που νοσηλευτές και Υγειονομικό προσωπικό προχωρούν σε πράξεις, πάνω από τις δυνάμεις τους, για να καλύψουν, την ανεπάρκεια του συστήματος όπως οι  συγκινητικές νοσηλεύτριες από την Κρήτη, κάποιοι αξιωματούχοι σκέφτονται , να κάνουμε το εμβόλιο εμείς να σωθούμε και ας  αφήσουμε τους άλλους να πεθάνουν, επειδή έτυχε, εμείς να έχουμε μία θέση και να έχουμε πρόσβαση στο εμβόλιο.

Αν ήθελαν να ολοκληρώσουν σωστά το συμβολικό μήνυμα του πρωθυπουργού δε θα επέλεγαν να εμβολιαστούν πρώτοι, αλλά τελευταίοι. Το λάθος έγινε.

 Ας κατεβάσουν και τις… selfies από τα social media για να το ξεχάσουμε!

Αλλιώς κινδυνεύουν  να μετατρέψουν, την επιχείρηση «Ελευθερία», σε επιχείρηση «Ντροπή».