ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συνέλαβαν μέλη αλβανικής σπείρας για κοκαΐνη - Πρόλαβαν 18 κιλά πριν πέσουν στην αγορά

Συνέλαβαν μέλη αλβανικής σπείρας για κοκαΐνη - Πρόλαβαν 18 κιλά πριν πέσουν στην αγορά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι δύο συλληφθέντες ανήκουν σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνης, που έρχεται στη χώρα μας μέσω Αλβανίας

Στη σύλληψη δύο Αλβανών, μελών διεθνούς σπείρας για ναρκωτικά, προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα στο Αιγάλεω και κατέσχεσαν 18 κιλά κοκαΐνη, 122 κιλά χασίς, ένα πιστόλι, σφαίρες, ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα κιλά σκόνης, η οποία δεν αναγνωρίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και γι' αυτό την έστειλαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να διαπιστωθεί τι είδους ναρκωτική ουσία είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι δύο συλληφθέντες ανήκουν σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνης, που έρχεται στη χώρα μας μέσω Αλβανίας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πρόλαβαν να εντοπίσουν και να κατασχέσουν τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, πριν οι έμποροι ναρκωτικών την διοχετεύσουν στα στέκια της Αθήνας.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/