ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αυτό είναι το ζευγάρι των Ελλήνων που αγνοούνται στην Τουρκία - Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΜΑΚ [εικόνες]

Αυτό είναι το ζευγάρι των Ελλήνων που αγνοούνται στην Τουρκία - Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΜΑΚ [εικόνες]

Ο Γιώργος Αντύπας και η σύζυγός του Νίντα Αντύπα κατοικούσαν στον 5ο όροφο πολυκατοικίας η οποία κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ότι έχουν θαφτεί κάτω από τα συντρίμμια.

Κορυφώνεται η αγωνία για το ζευγάρι Ελλήνων που αγνοούνται από τον φονικό σεισμό της περασμένης Δευτέρας σε Τουρκία και Συρία.

Το ζευγάρι ζει στην Αντιόχεια και τα ίχνη τους έχουν χαθεί από την ημέρα του φονικού σεισμού. Ο Γιώργος Αντύπας, 65 ετών και η σύζυγός του, Νίντα Αντύπα, 62 ετών κατοικούσαν στον 5ο όροφο εξαώροφης πολυκατοικίας η οποία κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ότι έχουν θαφτεί κάτω από τα συντρίμμια.

Ο Γιώργος Αντύπας είναι Έλληνας και η σύζυγός του κατάγεται από τη Συρία.

Γείτονας του ζευγαριού κάνει έκκληση στο Twitter για τον εντοπισμό τους

Ελληνες Αντιοχεια

Τα παιδιά τους και οι συγγενείς τους απευθύνθηκαν σε όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για να εντοπιστούν.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ από την Αντιόχεια, ο καθηγητής Ευ. Λέκκας είπε ότι δεν μπορούν να βρουν το ακριβές στίγμα των αγνοουμένων καθώς "εκείνα τα οικοδομικά τετράγωνα (όπου έμεναν) έχουν καταρρεύσει ολοκληρωτικά και δεν μπορούμε να βρούμε οδούς, αριθμούς κτλ"

Ελληνες Αντιοχεια

Πηγή:https://www.thetoc.gr/