ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πανικός στη δίκη για το Μάτι: 40χρονος έβγαλε μαχαίρι μέσα στην αίθουσα

Πανικός στη δίκη για το Μάτι: 40χρονος έβγαλε μαχαίρι μέσα στην αίθουσα

Οι αστυνομικοί «έπεσαν πάνω του», τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ιδιοκτήτης εταιρείας τεχνικών συμβούλων δήλωσε ένας 40χρονος που χθες το μεσημέρι προκάλεσε πανικό στη δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ξαφνικά άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στην διαδικασία και στη συνέχεια έβγαλε από το μπουφάν του μια λάμα μαχαιριού.

Όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί «έπεσαν πάνω του», τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το επεισόδιο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έκρυβε κίνδυνο για κάποιον, σημειώθηκε στις τρεις το μεσημέρι στο Εφετείο Αθηνών. Ο 40χρονος απευθύνθηκε ξαφνικά στην έδρα και άρχισε να κάνει παρατηρήσεις για τα κλιματιστικά που δεν λειτουργούσαν καλά και για τους πυροσβεστήρες που δεν έχουν αναγομωθεί!

Στο τέλος έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του και μια λάμα μαχαιριού μήκους 16 εκατοστών.

Στο Αστυνομικό Τμήμα όπου οδηγήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «αθέμιτη επιρροή στους δικαστικούς λειτουργούς» και παράβαση του νόμου «περί όπλων», είπε στους αστυνομικούς πως είναι ιδιοκτήτης εταιρείας τεχνικών συμβούλων και πως όλα αυτά τα έκανε για να δείξει ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στο κτήριο του Εφετείου.

Γεγονός είναι πάντως πως ο 40χρονος κατόρθωσε να περάσει την λάμα του μαχαιριού από το μηχάνημα X Ray κάτι που φυσικά θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/