ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κλοπή στο κέντρο της Αθήνας με θύμα αστυνομικό -Δείτε το αποκλειστικό βίντεο

Κλοπή στο κέντρο της Αθήνας με θύμα αστυνομικό -Δείτε το αποκλειστικό βίντεο

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το carandmotor βλέπουμε τη δράση ενός νεαρού, ο οποίος «χτυπά» σταθμευμένο δίκυκλο και αφαιρεί τη βενζίνη του μέσα σε λίγα λεπτά. 

Το άρθρο έχει πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση του, με αστικές και ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες.

Βίντεο από τη δράση ενός νεαρού που την περασμένη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, αφαίρεσε βενζίνη από μοτοσικλέτα αστυνομικού σε πολυσύχναστο δρόμο του Κεραμεικού φέρνει στη δημοσιότητα το carandmotor.gr.

Πρόκειται για συνολικά τρία βίντεο που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας καταστήματος και καταδεικνύουν τις μεθοδικές και ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις του δράστη, ο οποίος αφαιρεί το καύσιμο από το δίκυκλο του αστυνομικού που ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι του τελευταίου.

Στο πρώτο βίντεο, ο δράστης με το μαύρο καπέλο πλησιάζει το δίκυκλο που έχει βάλει στο στόχο και με γρήγορες κινήσεις κόβει το σωληνάκι από το ρουμπινέτο, ενώ κρατά και ένα μπετονάκι όπου θα τοποθετήσει τη βενζίνη.

Προκειμένου να μην κινήσει τις υποψίες των περαστικών αφήνει το μπετονάκι πάνω στο έδαφος, περιμένοντας καρτερικά αυτό να γεμίσει, απομακρυνόμενος λίγα μέτρα από το σημείο.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο, ο νεαρός επιστρέφει στο δίκυκλο για έναν γρήγορο έλεγχο, ώστε να βεβαιωθεί ότι όλα βαίνουν βάσει σχεδίου.

Τέλος, στο τρίτο βίντεο βλέπουμε τον νεαρό να προχωρά στην τελευταία του κίνηση. Πλησιάζει στο μηχανάκι, και αφού διαπιστώσει ότι το μπετονάκι του είναι γεμάτο, το σηκώνει από το έδαφος και γίνεται «καπνός» μαζί με τη λεία του.

Μιλώντας στο carandmotor, ο αστυνομικός στον οποίο ανήκει το δίκυκλο, ανέφερε ότι ο δράστης «χτύπησε» γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μας γνωστοποίησε δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το δίκυκλό του μπαίνει στο «μάτι» συμμορίας, μιας και το εν λόγω συμβάν είναι το δεύτερο που βιώνει μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες του carandmotor, ανάλογα συμβάντα καταγράφονται σε πολύ μεγάλη συχνότητα στην περιοχή του Κεραμεικού -και όχι μόνο- με τους επιτήδειους να προβαίνουν, επίσης, σε κλοπές εξαρτήματων μοτοσικλετών, συμπεριλαμβανομένων του καντράν και των φωτών, ώστε να τα πουλήσουν στη «μαύρη» αγορά.

Πηγή:https://www.carandmotor.gr/