ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί - Δείτε το διαφημιστικό σποτ στο οποίο συμμετείχαν

Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί - Δείτε το διαφημιστικό σποτ στο οποίο συμμετείχαν

Σε διαφημιστικό σποτ συμμετείχαν οι καταζητούμενοι Αλβανοί κακοποιοί που σκότωσαν έναν ομοεθνή τους στη Νέα Ιωνία.

Οι Αλβανοί κακοποιοί που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία ενός άνδρα, σε κατάστημα με ναργιλέδες στη Νέα Ιωανία, συμμετείχαν σε διαφημιστικό σποτ!

Στο συγκεκριμένο σποτ απεικονίζεται και το μαύρο τζιπ με το οποίο διέφυγαν.

Δείτε το σποτ:
Πρόκειται για την ομάδα «L», αποτελούμενη από Αλβανούς κακοποιούς ενώ τα βασικά της μέλη ανέρχονται σε 4-5 τα οποία είναι γνωστά στις Αρχές λόγω της παραβατικής του δράσης.

Πιο συγκεκριμένα έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ληστείες, αντίσταση κατά της αρχής, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορία.

Όπως αναφέρει το MEGA, η δράση τους ξεκινά από την περίοδο 2013-2014 όταν και ανήρτησαν οι ίδιοι στο YouTube βίντεο κλιπ τραπ τραγουδιού όπου «διαφημίζουν» τα αυτοκίνητα τους μεταξύ αυτών και τη μαύρη Cadillac, η οποία ήταν παρκαρισμένη έξω από την καφετέρια τη μοιραία νύχτα. Αίσθηση προκαλούν και οι στίχοι του τραγουδιού, όπους μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «κάποιοι πρέπει να φύγουν».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ, παραδέχονται εμμέσως τη συμμετοχή τους σε παλαιότερα επεισόδια με όπλα, μολότοφ και φωτιές. Αίσθηση προκαλούν και οι στίχοι του τραγουδιού, όπους μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «κάποιοι πρέπει να φύγουν».

Όπως έχει γίνει γνωστό δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών και στην «προστασία» μαγαζιών, «διαφημίζοντας» την κυριαρχία τους στην πόλη, η οποία λένε πως είναι αδιαμφισβήτητη.

Πηγή:

https://www.newsbomb.gr/