ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο παντρεμένος αιρετός πενηντάρης(και φεύγα) και η 25άρα ξανθιά καλλονή.

Εκείνος είναι γνωστός αιρετός, της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολύ αγαπητός. Με μεγάλη καριέρα. Τον σέβονται και τον αγαπούν. 

Εκείνη εκκολαπτόμενη...αιρετή.. με αθώο μουτράκι που κρύβει πολλά…. Πάρα πολλά.

Όμως καμιά φορά κάνει λάθη αφού στα ραντεβού της, αφού αφήνει τον αιρετό να την φωτογραφίζει στις ιδιαίτερες στιγμές τους με αποτέλεσμα να δείχνει τα κατορθώματα του στους έμπιστους φίλους του.

Όμως το σεξ που κάνει μαζί της τον έχει τρελάνει τόσο που δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Έτσι όταν τα  λέει στους κολλητούς, δεν προσέχει την ένταση της φωνής του και ακούγεται… έτσι τον άκουσε άτομο παραδίπλα και τρελάθηκε.

Θέλει να δείχνετε και να καμαρώνει για τα επιτεύγματα του, με αποτέλεσμα κάποιο πουλάκι, μάλλον να έχει κελαηδήσει στη γυναίκα του.

Και αυτό διότι πλέον, η  απατημένη  σύζυγος, του έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι  και θέλει πλήρη αναφορά που πηγαίνει και με ποιον.

 Προσπαθεί ο φουκαράς, να δει ποιος από τους κολλητούς του κελάηδησε, αλλά μάταια.

 Μπορεί και η 25άρα, να έχει μεθοδεύσει τη κατάσταση, έτσι ώστε να τα μάθει η γυναίκα του, παρότι εκείνη  δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά τον βλέπει σαν εισιτήριο να μπει για τα καλά στην αυτοδιοίκηση, αφού ο εν λόγω κύριος εκλέγεται στο δήμο του με σχετική ευκολία. Να τα λέμε κι αυτά…

Τώρα πλέον έχει μπλέξει ο αιρετός, γιατί η πιτσιρίκα του λέει να χωρίσει(επίτηδες για να τον καψουρέψει πιο πολύ), αυτός δεν θέλει και η απατημένη σύζυγος καραδοκεί.

 Πάντως αν βγουν τα συγκεκριμένα βίντεο, στον αέρα τότε βλέπω τον αιρετό, να αλλάζει και νομό.