ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην βουλή τα "έργα και οι ημέρες" του Πατούλη! Τώρα ξύπνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον κατήγγειλε δια του Τσίπρα. Ο εισαγγελέας πότε θα τον καλέσει; Rapid Test - προσλήψεις - προμήθειες - απευθείας αναθέσεις!

Του Άρη Σπίνου
 

Σε σοβαρή σκιά στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου και της περιφέρειας Αττικής έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τα «αλμυρά» rapid test που προμηθεύτηκε η διοίκηση Πατούλη, καθώς το θέμα δεν λέει να ξεχαστεί και ο περιφερειάρχης βάλλεται ακόμη και... από φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ.

Εξάλλου, μπορεί ο ίδιος να επικαλείται την υψηλότερη αξιοπιστία των εν λόγω τεστ, όμως το γεγονός ότι η -επίσης «γαλάζια»- περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προμηθευτεί τα ίδια ακριβώς στο… 1/3 της τιμής προφανώς τινάζει στον αέρα το επιχείρημα Πατούλη.

Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα με την παρέμβαση Τσίπρα στη Βουλή, που «κάρφωσε» εκ νέου τον περιφερειάρχη Αττικής, με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου να μην κρύβουν την δυσφορία τους για την «ζημιά» που «μας κάνει» -όπως λένε χαρακτηριστικά...

 
Το edolio5 έχει αναφερθεί με πολλαπλά ρεπορτάζ στα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Πατούλη... σε όλα τα επίπεδα. Τα θυμίζουμε για όσους δεν τα έχουν διαβάσει.
 
Σχετικά ρεπορτάζ


Ο Πατούλης... των σκανδάλων! Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις υπογραφή για απευθείας ανάθεση σε φίλους και γνωστούς. Ο ρόλος του δημοσιογράφου Ταλαμάγκα, μόνιμος υπάλληλος της ΚΕΔΕ, που "σβήνει" τα αρνητικά δημοσιεύματα.

 

"Γιώργο σώσε με. Θα μου κλείσει το σπίτι"! Ο Πατούλης διόρισε στην περιφέρεια την ερωμένη πασίγνωστου υπουργού. Η δημοσιογράφος και... ο λογιστής κερατάς.

Ε ρε "δουλειές" που γίνονται στην περιφέρεια Αττικής! Μετά τις 500 προσλήψεις συγγενών και φίλων που έγιναν από το παράθυρο ( μέχρι και ο Πασβαντίδης διόρισε τον γιο του) και το λεύκωμα των 120.000 ευρώ, τώρα ο Πατούλης θα μοιράσει... και ρολόγια για τους παλμούς (!) αξίας ενός εκατομμυρίου

    Πηγή:edolio5