ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Το Predator και ο «αναστενάρης» υπουργός (με το σαλιωμένο μαλλί) που το «έκανε» όπως ο Παύλος Χαϊκάλης

Το Predator και ο «αναστενάρης» υπουργός (με το σαλιωμένο μαλλί) που το «έκανε» όπως ο Παύλος Χαϊκάλης

Τον έφαγε η τσιγκουνιά του για κατ' οίκων «πεταλουδίτσες» αφού ήθελε η «δουλειά» να γίνεται με αχ και βαχ εξ αποστάσεως.

Τελικά αυτό το διαβόητο Predator έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη! Άλλωστε αυτός ήταν και ο ρόλος του. Έχει όμως και τα ευτράπελα του.  Επώνυμος υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, που εκλέγεται στην επαρχία, είχε την αδυναμία της ροζ ενασχόλησης με το διαδίκτυο, το Facebook και τις FaceTime συζητήσεις «βάθους» με το άλλο φύλο από το κινητό του!

Για να καταλαβαίνετε, η υπόθεση που θα στοιχίσει στον φέρελπι επαρχιώτη πολιτικό παραπέμπει στην ταινία safe sex και τις αντίστοιχες στιχομυθίες του Παύλου Χαϊκάλη του τύπου «τι σου κάνω μάνα μου»! Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις. Και όλα αυτά για να μην πληρώσει, όπως έκανε στο παρελθόν, μια «πεταλουδίτσα» αφού προτιμούσε η «δουλειά» να γίνεται εξ αποστάσεως και μάλιστα με το κινητό τηλέφωνο που πλήρωνε το υπουργείο. Να που η τσιγκουνιά πληρώθηκε τελικά.

Όπως αντιλαμβάνεστε, εάν ο εν λόγω αποτύχει στην πολιτική σκηνή, πιθανόν να ανοίξει ο δρόμος για την ενεργό εμπλοκή του στην έβδομη τέχνη!