ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης(που την πέφτει σε όλες τις γυναίκες), o Βαγγέλης(που πίνει ρούμι El Dorado  και καπνίζει πούρα Κοχίμπα), το ραντεβού στο Μεγάλη Βρετάνια και τα ποσά που ακουγόντουσαν

Ο αντιπεριφερειάρχης(που την πέφτει σε όλες τις γυναίκες), o Βαγγέλης(που πίνει ρούμι El Dorado και καπνίζει πούρα Κοχίμπα), το ραντεβού στο Μεγάλη Βρετάνια και τα ποσά που ακουγόντουσαν

Πρωί-πρωί ήρθε και μας κελάηδησε ένα πουλάκι, ξέρετε από αυτά που τα λένε όλα και  με αυτά που ακούγαμε δεν πιστεύαμε στα  αυτιά μας.

Μας είπε για ένα ραντεβού στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,  στο οποίο ήταν ο αντιπεριφερειάρχης(αυτός που την πέφτει σε όλες τις γυναίκες),  ο Βαγγέλης που πίνει ουίσκι lagavulin( 400 ευρώ το μπουκάλι), ρούμι El dorado(900 ευρώ το μπουκάλι), καπνίζει πούρα Κοχίμπα  και τον ψάχνει η OLAF(για   ατασθαλίες στα Ευρωπαϊκά προγράμματα, όταν ήταν σύμβουλος και διαχειριζόταν αυτά τα προγράμματα).

Το θέμα της συζήτησης ήταν οικονομικό και μάλιστα το πουλάκι που καθόταν σε διπλανό τραπέζι,  άκουγε και από τους δύο να συζητούν για διάφορες δουλειές και να ακούει τρελά ποσά.

Μάλιστα άκουσε δυο-τρεις φορές 7 ψηφία νούμερα και συζητούσαν οι δυο τους για αυτά τα ποσά λες και μιλάγανε για καραμέλες.

Τι δουλειά έχει να συζητάει αντιπεριφερειάρχης με ειδικό σύμβουλο( ο οποίος βέβαια εμπλέκεται σε μεγάλες δουλειές) και να συνομιλούν οι δυο τους για τις δουλειές  των εργολάβων.

Κύριοι την επόμενη φορά το ραντεβού να το κάνετε στα κρυφά,  ή αν είστε έξω να συζητάτε πιο χαμηλόφωνα να μη σας ακούνε οι διπλανοί.

Μάλιστα το ίδιο πουλάκι μου είπε αν αθροίσω τα ποσά που άκουσα, τότε το νούμερο θα ξεφύγει και θα πάει σε 8ψήφιο. 

Αυτά προς το παρόν και να ξέρετε όταν γράφουμε 10 λέξεις γνωρίζουμε άλλες 90.

Πάντως εμείς θα  ευχηθούμε στον Άγιο Νικόλα μήπως τους βάλει μυαλό ή αλλιώς  ας γίνει του Ευαγγελισμού.