Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Φωτιά στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στην
Αγία Παρασκευή της Αττικής, πήρε ένα μαύρο Tesla Model 3 Highand το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα το αμερικάνικο αυτοκίνητο να καεί εκτενώς στο πίσω μέρος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του autoblog.gr, το αυτοκίνητο ήταν συνδεδεμένο με τον σταθμό φόρτισης που λειτουργεί στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ.
Video στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο έπιασε φωτιά ενώ φορτιζόταν σε πάρκινγ σούπερ μάρκετ
Ωστόσο, παρατηρώντας και κρίνοντας από τη φωτογραφία, δεν έχει καεί η μπαταρία αλλά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε σχετικά γρήγορα, υποθέτοντας ότι η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο άλλο παράγοντα. Ίσως, από το καλώδιο φόρτισης, κάποιο βραχυκύκλωμα.
Στο σημείο βρέθηκαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες, θέτοντας τη φωτιά υπό έλεγχο.
Πηγή: https://debater.gr/