ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενώπιον του Εισαγγελέα 49χρονος Ιερέας που κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία

Tο κατώφλι του Εισαγγελέα Αγρινίου πέρασε πριν από λίγη ώρα  49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό και παιδική πορνογραφία.

O κληρικός, αντιμετωπίζει τις βαριές κατηγορίες του βιασμού και της παιδικής πορνογραφίας, μετά από έρευνα της Ασφάλειας Αγρινίου, σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε βάρος του είχε γίνει καταγγελία από δυο αδελφές που σήμερα είναι 27 και 22 ετών και που αποφάσισαν να μιλήσουν πριν από έναν μήνα.

O 49χρονος ιερέας στο Αγρίνιο, συνελήφθη  από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, καθότι εντοπίστηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας και μετά από προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αγρινίου, κατόπιν καταγγελίας.

 Σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, με τις διαστάσεις της υπόθεσης ωστόσο να μη σταματούν εκεί. O ιερέας είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, ιερουργεί σε χωριά και όχι μόνο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση έχει πολύ «βάθος» και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ σοβαρά αδικήματα, πέραν της παιδικής πορνογραφίας, που αναμένεται να σοκάρουν την τοπική κοινωνία. Οι περιπτώσεις αυτές φέρεται να είναι προηγούμενων χρόνων και να αποκαλύφθηκαν τώρα, με αφορμή και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Εφόσον τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και η άρση των προσωπικών του δεδομένων.

Πολλές και σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες σχετικά με τον ιερέα που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αγρινίου, για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία με την δράση εδώ και χρόνια, μιας και φέρεται να διαδραμάτιζε τον ρόλο «παρηγορητή» γυναικών που αντιμετώπισαν προβλήματα με τις σχέσεις τους, τις οικογένειες τους κλπ.

Φέρεται πως αποσπούσε την τυφλή εμπιστοσύνη των γυναικών αυτών, όμως στη συνέχεια προσέγγιζε τα ανήλικα τέκνα τους, προχωρώντας σε διάφορες πράξεις σε βάρος τους. Φέρεται να έχει καταγγελθεί μάλιστα εδώ και χρόνια, από σύζυγο γυναίκας που τον εγκατέλειψε και ζούσε μαζί του.

Όμως, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της αστυνομικής έρευνας, μετά από την καταγγελία που έγινε από γυναίκα στην Εισαγγελία Αγρινίου, για βιασμό σε βάρος της, όταν ήταν ανήλικη, το 2007, από τον ιερέα. Παραγγέλθηκε έρευνα από την Εισαγγελία και βρέθηκαν φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό τον υπολογιστή του ιερέα.

Πηγή: agriniopress.gr