ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Λεβέντης! Η πρώτη πανελλήνια συγκέντρωση Τράγκα... με 19 ανθρώπους! "Θα το κλείσω το μαγαζί. Δεν πουλάει ποια η μπογιά μου" έλεγε σε συνεργάτη του που κρατούσε το σκυλάκι του

Εάν δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί ότι είναι άλλο πράγμα το ραδιοφωνικό σόου με κραυγές και τσιτάτα και άλλο πράγμα η δημιουργία κόμματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις κοινωνίας καταντάει... Τράγκας!

Είδε ο κυρ. Γιώργης τον κόσμο που βγήκε στους δρόμους ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και θεώρησε σωστό να συνδυάσει την πρώτη του συγκέντρωση, με παννελήνια κινητοποίηση, μπας και τσιμπήσει μερικούς πελάτες για το μαγαζί του. Δεν πίστευε και ο ίδιος όπως μάθαμε την πανωλεθρία όμως που υπέστη. Μετρημένοι 38 άνθρωποι καθόντουσαν στο πεζούλι στην πλατεία Καραϊσκάκη χθες το βράδυ και άκουγαν τον κυρ. Γιώργο.

Οι παλιές καλές εποχές του Βασίλη Λεβέντη. Για να μην νομίζετε ότι δεν είχε γίνει πανελλήνια κινητοποίηση αντιγράφουμε από το δελτίο τύπου. "Παρέστησαν επίσης ο Γιάννης Δημαράς (Α’ Αντιπρόεδρος του ΚΕΛΑΝ, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών), αποστολές και κλιμάκια στελεχών από την Αχαΐα, την Ημαθία, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τη Μαγνησία, το Κιλκίς, τα Γιάννενα, τις Σέρρες, τη Δράμα, τον Πειραιά, Κερατσίνι, Δραπετσώνα και όλες τις περιοχές της Αθήνας."

Μετά την συγκέντρωση - συνάντηση όπως μάθαμε ο Γιώργης είπε σε στενό του συνεργάτη που του είχε δώσει να κρατάει το σκυλάκι του  "Θα το κλείσω το μαγαζί. Δεν πουλάει ποια η μπογιά μου".

Πηγή: edolio5