ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η “δημοσιογράφος” του εικοσάρικου ξαναχτυπά: Τρέχει να γλύψει, με ρεπορτάζ στο λιμάνι. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο

Το ότι πολλά ΜΜΕ της Ανατολικής Αττικής  είναι εθισμένα σε ένα μικροαστικά  λόγο είναι γνωστό. 

Όπως επίσης ότι θέλουν τους πολίτες οσφυοκάμπτες στα επιχειρηματικά και πολιτικά τους συμφέροντα είναι ακόμη γνωστότερο. 

Το δυστύχημα είναι ότι, με αφορμή κάθε σημαντικό γεγονός, επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Ότι καθηλώνουν μια ολόκληρη κοινωνία στην ημι-μάθεια και στην εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, που οδηγεί μόνο σε αδιέξοδα.

Έτσι λοιπόν και μία κυρία που ξαφνικά Τον τελευταίο καιρό έχει εμφανιστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το παίζει και δημοσιογράφος, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα εκεί στο λιμάνι έχουνε γίνει τέλεια και νόμιμα.

Βέβαια, εξυπηρετεί τα συμφέροντα τα δικά της αφού τις έχουν τάξει για μεροκάματο ένα εικοσάρικο( Αυτή είναι η ταρίφα κατά τα δικά της λεγόμενα).

 Άκου κυρία μου μία και καλή. Με εμάς είσαι πολύ μικρή για να παίξεις και πάρα πολύ μικρή για να τα βάλεις.’

 Η προσφορά που μας έγινε ήταν πολύ-πολύ πολλαπλάσια από αυτή που έγινε σε σένα( του εικοσάρικου), και πολύ απλά για να το καταλάβεις το χρώμα του χρήματος ήταν ροζ και φυσικά όχι μόνο ένα.

 Απλά η διαφορά μας είναι η εξής: Εμείς όταν ξεκινάμε κάτι το φτάνουμε στο τέλος, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό ή το  ψυχικό κόστος  και χωρίς να ενδίδουμε σε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

( Πολλοί το έχουν δοκιμάσει και έχουν φάει τα μούτρα τους).

Συνέχισε λοιπόν να γλείφεις αυτούς που σου δίνουνε τα εικοσάρικα και άσε μας να κάνουμε τη δημοσιογραφική δουλειά όπως ξέρουμε και όπως έχουμε μάθει πολλές δεκαετίες τώρα.

 

Υ.Γ. Άλλωστε Ίσως σε λίγο καιρό το μέσο που έχεις δεν θα είναι δικό σου γιατί έχει στην πλάτη του δύο μηνύσεις και μία αγωγή από ότι γνωρίζουμε.