ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Αντιπρoέδρου Βουλής Θανάση Μπούρα με Υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη και τον δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού

Με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Θανάση Μπούρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη και τον δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού.

Στη συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο, παρουσία του Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρου Πρωτοψάλτη, αντικείμενο της συζήτησης ήταν η χορήγηση οριστικών παραχωρητηρίων στους 332 οικιστές των οικισμών ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 1 και 2, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι 92 οικιστές δημότες ή κάτοικοι των Άνω Λιοσίων.

Ο κ. Μπούρας υπεραμύνθηκε της ανάγκης επίλυσης του αιτήματος του Δήμου Φυλής, το οποίο αποτελεί χρονίζον θέμα επί δύο δεκαετίες και τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα να δοθεί τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία  των οικιστών, καθώς δε δύνανται να αξιοποιήσουν τα διαμερίσματά τους.

Από την πλευρά του ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα φέρει προς ψήφιση τη σχετική νομοθετική ρύθμιση κι ότι σε συνεργασία με το ΔΣ του ΟΑΕΔ θα πράξουν οτιδήποτε χρειαστεί σε διαδικαστικό επίπεδο, για τη συνολική επίλυση του ζητήματος.

Τέλος, ο κ. Παππούς αναγνώρισε τη συνολική και διαχρονική προσφορά του κ. Μπούρα στην επίλυση οποιουδήποτε σημαντικού θέματος προκύπτει τόσο στο Δήμο του, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.