ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν;;; - 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ό,τι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι
Μια 22χρονη γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, το κοριτσάκι από την Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.
Η Julia Wendell, 22 ετών, από την Πολωνία, εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα για να αποκαλύψει πώς είχε κακοποιηθεί ως παιδί και πίστευε ότι ήταν η μικρή, η οποία εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007.
Ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν μικρή και λέει ότι ένας Γερμανός παιδόφιλος
- ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν - ήταν ο θύτης της.
Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει το ίδιο σημάδι στο δεξί της μάτι με την αγνοούμενη μικρούλα, καθώς και ότι μοιάζει με τους γονείς Τζέρι και Kέιτ.
Μια πηγή προσκείμενη στους γονείς της αγνοούμενης κοπέλας δήλωσε: "Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει όλα τα στοιχεία. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, το κορίτσι μοιάζει όντως. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό.
"Αν αυτά που λέει είναι αληθινά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή. Όλα ταιριάζουν."
Οι ισχυρισμοί της Τζούλια έγιναν viral στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα μετά την ανάρτηση της ιστορίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τι έγραφε η 22χρονη στα social media
Η 22χρονη Τζούλια προχώρησε σε αναλυτική ανάρτησή της στο Instragram, εξηγώντας τους λόγους γιατί πιστεύει ότι είναι η αγνοούμενη κόρη των ΜακΚαν.
"Έζησα μια πολύ δύσκολη ζωή και υπέστην πολλά τραύματα, ο θύτης μου ήταν ένας Γερμανός παιδόφιλος που ήταν ύποπτος στην έρευνα για τη Μαντλίν ΜακΚαν. Δεν είχα ακούσει για αυτή την υπόθεση μέχρι που άρχισα να κάνω ερωτήσεις στους γονείς μου για την παιδική μου ηλικία, καθώς δεν έχω σχεδόν καμία ανάμνηση από αυτήν.
Οι αναμνήσεις είναι όλες πολύ θολές και όταν έχω κάνει συζητήσεις με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν φαίνεται να ταιριάζουν και πάντα προσπαθούν να αλλάξουν θέμα".
Σύμφωνα με την κοπέλα, ένα μέλος της οικογένειας των ΜακΚαν την έχει προσεγγίσει για να γίνει ένα τεστ DNA και η Τζούλια ελπίζει να έρθει σε άμεση επαφή με τον Τζέρι και την Κέιτ τις επόμενες ημέρες.
''Η μάνα μου λέει ότι είμαι τρελή''
"Έχω ζητήσει φωτογραφίες από την εποχή που η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα, άλλα ιατρικά αρχεία και οποιεσδήποτε φωτογραφίες από την παιδική μου ηλικία και ποτέ δεν τις δείχνει, απλά πάντα μου λέει ότι είμαι τρελή.
"Η δασκάλα μου στο σχολείο όταν ήμουν πολύ μικρή είπε ότι δεν ήμουν εκεί από την αρχή, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι ήμουν.
"Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα ανακάλυψα τι είχε συμβεί στη Madeleine McCann και άρχισα να ενώνω τα κομμάτια του παζλ" δήλωσε η 22χρονη Τζούλια.
Το μόνο που απομένει τώρα, είναι να κάνει το τεστ DNA και να εξακριβωθεί αν είναι όντως το εξαφανισμένο κορίτσι.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από https://www.thetoc.gr/