Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Ψυχικό: Πατέρας έφυγε από το σπίτι και άφησε μόνο τον 7χρονο γιο του – Οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία

Νέο Ψυχικό: Πατέρας έφυγε από το σπίτι και άφησε μόνο τον 7χρονο γιο του – Οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία

Ένας 42χρονος συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η σύζυγος του κατηγορουμένου άφησε τον 7χρονο γιο τους μαζί με τον πατέρα του. Ο κατηγορούμενος όμως, όπως φαίνεται, έφυγε από το σπίτι αφήνοντας τον ανήλικο μόνο του.

Το παιδί άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι γείτονες να ακούσουν τις φωνές και να καλέσουν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Φιλοθέης – Ψυχικού αναζήτησαν τον 42χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

powered by social2s