ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τρόμος για 15χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα: Τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν – Δύο συλλήψεις

Τρόμος για 15χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα: Τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν – Δύο συλλήψεις

Μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι 2 από τους 3 δράστες της αιματηρής επίθεσης σε ανήλικο στον Άγιο Παντελεήμονα

Πλήρωμα περιπολικού της άμεσης δράσης εντόπισε αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου έναν 20χρονο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής όπου και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στην αιματηρή ληστεία που είχε σημειωθεί το βράδυ της Παρασκευής σε βάρος ενός ανήλικου.

Λίγες ώρες αργότερα στην ασφάλεια παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο δεύτερος δράστης, 15 ετών.

Τα δυο άτομα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς πως: «Δεν τον μαχαιρώσαμε εμείς…Ήμασταν απλά στην παρέα…» και στη συνέχεια φέρεται να ανέφεραν το όνομα του 18χρονου που έστειλε στο νοσοκομείο το θύμα του. Ο 18χρονος αλλοδαπός έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γνώριμος των αρχών καθώς δίνει παρών.

Η αιματηρή επίθεση

Η συμμορία των 3, σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής προσέγγισε τον 15χρονο Τ.Χ υπήκοο Αλβανίας στην πλατεία Καραμαλάκη στον Άγιο Παντελεήμονα. Με την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να του αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ανήλικος αντιστάθηκε, τότε ένας εκ των δραστών τον μαχαίρωσε στον μηρό με αποτέλεσμα το παιδί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο, συνοδεία της μητέρας του στο νοσοκομείο. Ο ανήλικος έλαβε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι η συγκεκριμένη πλατεία μετατρέπεται ξανά σε στέκι ανομίας αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές κυρίως άγουρες συμμορίες. Ήταν Νοέμβριος του 2021 όταν η ασφάλεια του Αγίου Παντελεήμονα είχε προχωρήσει σε επιχείρηση στην πλατεία Καραμανλάκη ή αλλιώς πλατεία Καλλιγά και αυτό μετά από υπογραφές που είχαν μαζέψει κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλοντας μια εφιαλτική κατάσταση.

Η ασφάλεια τοποθέτησε κρυφές κάμερες ενώ υπήρξε καθημερινά διακριτική παρουσία και έρευνα με αποτέλεσμα να εξαρθρωθεί το κύκλωμα της πλατείας και να συλληφθούν τα μέλη τα οποία διακινούσαν ναρκωτικά μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/