ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αγία Μαρίνα: Τροχαίο με τραυματίες στο ύψος της Αγίας Μαρίνας στην παραλιακή προς τη Βάρη

Αγία Μαρίνα: Τροχαίο με τραυματίες στο ύψος της Αγίας Μαρίνας στην παραλιακή προς τη Βάρη

Συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα - Το ατύχημα συνέβη πριν τις σήραγγες του Καραμανλή με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες σημειώθηκε νωρίτερα στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Αγίας Μαρίνας με κατεύθυνση προς τη Βάρη, όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα. 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που ερχόταν από Αθήνα «έφυγε» στη στροφή και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Όπως είπε ο ίδιος μάρτυρας στην ΕΡΤ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί, στο χέρι μια γυναίκα και σοβαρότερα ένας άνδρας ο οποίος εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να απεγκλωβιστεί.

Το ατύχημα συνέβη πριν τις σήραγγες του Καραμανλή με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις μιας και λόγω ώρας υπάρχει αρκετή κίνηση.

Σημαντικές καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στη λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου από τη Βούλα προς τη Σχολή Ευελπίδων.

Δείτε πού έχει κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας, πατώντας ΕΔΩ.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου πριν τις τρύπες του Καραμανλή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα διεξάγεται πλέον κανονικά. 



Χωρις_τιτλο

 
Αυξημένη η κίνηση τώρα στους δρόμους

Ταλαιπωρία συναντούν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας και ειδικότερα στον Κηφισό.

Η κίνηση τώρα είναι αυξημένη και στα δύο ρεύματα. Στο ανοδικό από Λένορμαν έως Αχαρνών και στο καθοδικό από Αττική Οδό έως Αχαρνών. 

Δείτε την κίνηση στους δρόμους, πατώντας ΕΔΩ.


Δείτε στο χάρτη κυκλοφορίας της Τροχαίας πού έχει κίνηση

kinisi-TROXAIO




Εικόνα της κίνησης στους δρόμους

kinisiDROMOI

Πηγή:https://www.protothema.gr/