ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αττική: Συνελήφθη «serial» ληστής που χτυπούσε ξημερώματα σε μίνι μάρκετ

Αττική: Συνελήφθη «serial» ληστής που χτυπούσε ξημερώματα σε μίνι μάρκετ

Εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ληστρικές επιδρομές

Ο serial ληστής με το μαχαίρι που εισέβαλε άγριο ξημέρωμα σε 24ωρα μίνι μάρκετ και άδειαζε τα ταμεία έπεσε στη «φάκα» των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 31χρονος, με το ξυρισμένο μαλλί, το ψυχρό βλέμμα τα μαύρα ρούχα και τα τατουάζ που ξεκίνησε να χτυπάει μίνι μάρκετ που λειτουργούσαν όλο το 24ωρο από τα τέλη του Φεβρουαρίου, μετά την τελευταία του επίθεση το ξημέρωμα της Τρίτης συνελήφθη.

Ο άνδρας, έχει στο ενεργητικό του τέσσερις ληστείες, όλες στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εξεταζούν τη συμμετοχή του και σε άλλες ληστρικές επιδρομές που έχουν γίνει με το ίδιο modus.

listis__1_



H τελευταία εισβολή σε 24ωρο κατάστημα, έγινε στις 8 Μαΐου στις 03:25. Ο άνδρας, με το ξυρισμένο μαλλί και μαύρα ρούχα, «μπουκάρει» στο μαγαζί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στον Υμηττό και με την απειλή μαχαιριού, αρπάζει απο την 51χρονη υπάλληλο 270 ευρώ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 02:40 της 24ης Άπριλιου, με τον ίδιο τρόπο ληστεύει 24ωρο μίνι μάρκετ στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι αποσπώντας απο τον 23χρονο υπάλληλο 378 ευρώ. Στις 01:25 της 25ης Μαρτίου, ληστεύει κατάστημα στην Καλλιρόης με λεία 300 ευρώ, ενώ στις 02:55 της 26ης Φεβρουαρίου, από το μίνι μάρκετ του Ζωγράφου αρπάζει 590 ευρώ.

Πηγή:https://www.protothema.gr/