ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένοι η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο γιος τους - Πλήθος κόσμου στην κηδεία [εικόνες]

Τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένοι η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο γιος τους - Πλήθος κόσμου στην κηδεία [εικόνες]

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες έδωσαν το παρών στην κηδεία του Στηβ Κακέτση.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς του Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία έγινε στο νεκροταφείο Παπάγου όπου το παρών έδωσε πλήθος κόσμου.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες αποχαιρέτησαν τον άνδρα που το όνομά του ταυτίστηκε με τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Τραγικές φιγούρες η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο γιος της, Μάκης που απέκτησε με τον Στηβ Κακέτση.

Τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένοι η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο γιος τους - Πλήθος κόσμου στην κηδεία [εικόνες]

Κατιάνα Μπαλανίκα - Μάκης Κακέτσης

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έδωσαν το παρών στην κηδεία ήταν οι: Γιώργος Μαργαρίτης, Πέγκυ Ζήνα, Αχιλλέας Μπέος, Δημήτρης Μελισσανίδης, η Κάτια Δανδουλάκη, η Μαρινέλλα, η Ελένη Ράντου και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Κηδεία Κακέτση

Αργύρης Παπαργυρόπουλος - Μάκης Κακέτσης

Κάτια Δανδουλάκη

Κάτια Δανδουλάκη

Γιώργος Μαργαρίτης

Γιώργος Μαργαρίτης

Ο Στηβ Κακέτσης είχε αφήσει εποχή στην αθηναϊκή νύχτα με το "Kitchen bar" και τη "Νεράιδα". Πριν λίγους μήνες υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης.

Γιώργος Γερολυμάτος

Γιώργος Γερολυμάτος

Δημήτρης Μελισσανίδης

Δημήτρης Μελισσανίδης

Πρωτοπόρος στη νυχτερινή Αθήνα

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε πρωτοπόρος στην επιχειρηματικότητα και η γνωστή σε όλους "Νεράιδα" είχε γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. Ωστόσο, ο άλλοτε ιδιοκτήτης της πέρασε μεγάλες δοκιμασίες τα τελευταία χρόνια καθώς τον έπνιξαν τα χρέη, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά που διατηρούσε επί σειρά ετών στη μαρίνα Αλίμου να χαθούν.

Μετά τις θρυλικές ημέρες της "Νεράιδας" το νυχτερινό κέντρο χωρίστηκε στη μέση. Ένα μέρος του έγινε το γνωστό "Kitchen Bar" και το άλλο μισό, επίσης λειτούργησε ως νυχτερινό κέντρο με την ονομασία "Θέα".

Αχιλλέας Μπέος

Αχιλλέας Μπέος

Χάρης Λεμπιδάκης

Χάρης Λεμπιδάκης

Το "Kitchen Bar", το δημιούργημα του Στηβ Κακέτση, ξεκίνησε το 2003 και ξεχώρισε με το πρωτοποριακό του ντιζάιν. Στο "Κitchen Bar", ο επιχειρηματίας επένδυσε τα περισσότερα χρήματά του και την πενταετία από το 2003 μέχρι το 2008, γνώρισε μεγάλη δόξα.

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν παιδί μεσοαστικής οικογένειας. Ο πατέρας του διατηρούσε εστιατόριο στην Κοδριγκτώνος, στη στοά Ματάλα, στην Πατησίων.

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας

Αργύρης Παπαργυρόπουλος - Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας

Η φυλακή εννιά μήνες και η συγκλονιστική δήλωση

Αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως "δεν έμεινε τίποτα, δεν έμεινε τίποτα όταν έφυγα από τη νύχτα, τι να μείνει... Ζω με τις αναμνήσεις μου".

Ο Στηβ Κακέτσης στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA για την δική του φυλάκιση είχε υποστηρίξει πως ήταν μια εφιαλτική περίοδος. Αποκάλυψε τις δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης λέγοντας πως μέχρι και την ώρα που έκανε μπάνιο, έπρεπε να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο για να τον προσέχει. Δεν δίστασε να πει πως ακόμα έχει εφιάλτες και μνήμες από εκείνη την τραγική εποχή.

"Η φυλακή είναι ένα βήμα απ' τον θάνατο, μπορεί να σε ρίξει στον τάφο μέσα... Είναι ο απόλυτος ξεφτιλισμός, η αφαίρεση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Ήταν τόσο τραγικό. Τσιμπούσα τον εαυτό μου, δεν το πίστευα που βρισκόμουν.... Έφτιαξα ομάδα με σωματοφύλακες για να με προσέχουν, έτσι θα άφηνα τον εαυτό μου;" Είπε επίσης πως για να επιβιώσεις στην φυλακή πρέπει να μην δείχνεις ποτέ τι αισθάνεσαι και να φαίνεσαι σκληρός. Παραδέχτηκε πως όσο σκληρός και αν έδειχνε, τα πόδια του τρέμανε και υπήρχαν βράδια που έκλαιγε. Λόγια που σόκαραν και του θύμισαν όλα όσα πέρασε και δε θέλει όμως να θυμάται σήμερα στην ζωή του.

Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου

Μαρινέλλα - Κατιάνα Μπαλανίκα

Μαρινέλλα - Κατιάνα Μπαλανίκα