ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κάτω Πατήσια: Ψευδοροφή σε πολυκατοικία «πλάκωσε» σταθμευμένα αυτοκίνητα

Κάτω Πατήσια: Ψευδοροφή σε πολυκατοικία «πλάκωσε» σταθμευμένα αυτοκίνητα

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα καθώς κάτω από την πιλοτή διέρχονται οι ένοικοι δύο πολυκατοικιών

Σε πολυκατοικία στην περιοχή των Κάτω Πατησίων ξεκόλλησε ολόκληρη ψευδοροφή με μόνωση από το ταβάνι της πιλοτής. Από τύχη δεν υπήρχαν θύματα καθώς το περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου όποτε οι ένοικοι της πολυκατοικίας ήταν ακόμη στα διαμερίσματά τους.

Η πτώση της ψευδοροφής είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στα πάρκινγκ της πιλοτής.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του protothema.gr ένας δυνατός κρότος και οι συναγερμοί αυτοκινήτων αναστάτωσαν την περιοχή. Έντρομοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας και των γύρω σπιτιών διαπίστωσαν ότι είχε πέσει ολόκληρη η ψευδοροφή πάνω σε δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη ευτυχώς για λίγα λεπτά δεν υπήρξαν θύματα, καθώς ήταν η ώρα που οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους έφευγαν για τις δραστηριότητές τους.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η πιλοτή ενώνει δύο πολυκατοικίες με αποτέλεσμα να διέρχονται καθημερινά οι ένοικοι και των δύο πολυκατοικιών από το συγκεκριμένο σημείο.

Όπως καταγγέλθηκε πρόκειται για σχετικά πρόσφατη κατασκευή η οποία απεδείχθη εξαιρετικά επικίνδυνη. Στα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές με τους ιδιοκτήτες να ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους προκειμένου να επισκευάσουν τα οχήματά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες

Auto_Orofi1Auto_Orofi2Auto_Orofi

Πηγή:https://www.protothema.gr/