ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Οικογενειακή τραγωδία: Δύο αδέρφια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 6 ώρες

Οικογενειακή τραγωδία: Δύο αδέρφια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 6 ώρες

Συγκλονίζει η ιστορία των δύο αδερφών στη Θεσσαλονίκη - Ο 32χρονος δεν άντεξε τον θάνατο του 38χρονου Θοδωρή και έφυγε από τη ζωή 6 ώρες μετά

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με δύο αδέρφια, 38 και 32 χρόνων, να φεύγουν από τη ζωή με διαφορά μόλις 6 ωρών.

Πίσω τους άφησαν τον πατέρα τους, Γιώργο Σαχπαζίδη, ο οποίος δεν έχει λόγια να περιγράψει στο Mega το πλήγμα που δέχτηκε και το πένθος στο οποίο βυθίστηκε έτσι ξαφνικά...

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο αδέρφια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 6 ώρες

Δύο αγόρια που μεγάλωσαν μαζί. Η απώλεια της μητέρας τους σε τρυφερή ηλικία τούς έκανε να είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Σαν ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα.

"Πολύ αγαπημένα ήταν, πάρα πολύ, δεν υπάρχουν λόγια. Ο μικρός ήταν ένα παιδί που πρόσεχε και τον αδελφό του και τον πατέρα του", λέει ο θείος των δύο ανδρών.

Η ιστορία των δύο αδελφιών συγκλονίζει. Ο Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

"Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο "Γεννηματάς" 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, του έβαλαν σίδερα και στις 8 του μηνός τον πήγανε στο κέντρο αποκατάστασης Αρμονία", λέει ο θείος της οικογένειας.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνο του μικρού του αδελφού. Ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης τού ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης.

"Πήραν τον αδελφό του, του λένε "δεν είναι καλά, έλα από εδώ". Πήγε από εκεί, του λένε ότι ο αδερφός του πέθανε", λέει ο θείος.

Ο αδερφός του πέθανε 6 ώρες μετά

Και εκεί αρχίζει η οικογενειακή τραγωδία. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή γράφει ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14:15 το μεσημέρι.

Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

"Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού".

Ο πόνος παραμένει αβάσταχτος για τον πατέρα που μέσα σε έξι ώρες, έχασε όλη του τη ζωή.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/