ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ξεκινούν από απόψε νέες εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Κηφισό

Ξεκινούν από απόψε νέες εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Κηφισό

Οι εργασίες θα γίνονται νυχτερινές ώρες στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της οδού Αχαρνών προς Πειραιά

Από σήμερα το βράδυ, Τετάρτη 5 Ιουλίου, ξεκινούν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στη Λεωφόρο Κηφισού από την Περιφέρεια Αττικής.

Τα έργα θα πραγματοποιηθούν από την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση ‐ Βελτίωση οδοστρώματος, οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης των οδικών αξόνων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. & της Λ. Κηφισού και των προσβάσεων του, στα όρια αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής».

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 1 μηνός και θα πραγματοποιούνται κατά τις νυχτερινές ώρες στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της οδού Αχαρνών προς Πειραιά, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία. Σημειώνεται ότι η επιφάνεια που θα καλύψουν τα έργα αγγίζει τα 60.000 τ.μ. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει ήδη ασφαλτοστρωθεί ένα μεγάλο τμήμα και έχει φωταγωγηθεί με Led φωτισμό όλος ο αυτοκινητόδρομος καθώς και οι ανισόπεδοι κόμβοι από Δυρραχίου μέχρι Πέτρου Ράλλη.

Η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου γίνεται βάσει του βαθμό φθοράς των οδοστρωμάτων και το επόμενο χρονικό διάστημα ακολουθεί η βελτίωση του ασφαλτοτάπητα στη λεωφόρο Συγγρού, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πειραιώς.

Στην σχετική ανακοίνωση, η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των οδηγών και συστήνει την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του οχήματός τους με βάση τις επικρατούσες συνθήκες.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/