ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μάνδρα: Σπαρακτικές οι εικόνες της επόμενης ημέρας – Κάτοικος κοιμήθηκε πάνω στο καμένο του σπίτι

Μάνδρα: Σπαρακτικές οι εικόνες της επόμενης ημέρας – Κάτοικος κοιμήθηκε πάνω στο καμένο του σπίτι

Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά που ξέσπασε στη Μάνδρα και έκαψε στο πέρασμά της, ζώα, σπίτια, αυτοκίνητα και απέραντες δασικές εκτάσεις - Την ίδια ώρα η τηλεόραση της ΕΡΤ μεταφέρει τη συγκλονιστική εικόνα ανθρώπου να κοιμάται πάνω στο καμμένο του σπίτι

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Ανατολική Αττική. Η φωτιά που ξέσπασε στη Μάνδρα άφησε πίσω της καμένα σπίτια και αυτοκίνητα ενώ αρκετές περιουσίες ανθρώπων υπέστησαν σημαντικές ζημιές και φθορές.

Οι πρώτες εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Newsbomb.gr και του φωτογράφου Χάρη Γκίκα, δείχνουν χιλιάδες στρέμματα έχουν γίνει στάχτη και αποκαΐδια, ενώ οι κόποι μιας ζωής αρκετών ανθρώπων έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

PHOTO GALLERY

Η τραγωδία αποτυπώνεται σε καμένα αυτοκίνητα, ζώα και διαλυμένα σπίτια. Η απόγνωση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων που αντικρίζουν τις κατεστραμμένες περιουσίες τους ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αρνούνται να εγκαταλείψουν τις καμένες οικείες τους. Συγκλονιστική είναι η εικόνα ενός άνδρα να κοιμάται πάνω από το σπίτι του, το οποίο καταστράφηκε κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κοιμάται στον εξωτερικό χώρο της οικίας του και είναι μία από τις δύο οικογένειες που, όπως αναφέρει η ΕΡΤ και η δημοσιογράφος Μαίρη Σκανδάλη, επέστρεψαν στα σπίτια τους μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Η εικόνα, όπως μπορεί να δει κανείς στο παρακάτω βίντεο, μιλάει από μόνη της.

Συγκλονιστική εικόνα ανθρώπου να κοιμάται πάνω στο καμμένο του σπίτι
Πηγή:https://www.newsbomb.gr/