ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Νέα Φιλαδέλφεια: Δολοφόνησαν τον Μιχάλη με μία μαχαιριά - Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Νέα Φιλαδέλφεια: Δολοφόνησαν τον Μιχάλη με μία μαχαιριά - Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε από μία μαχαιριά είναι η αιτία θανάτου του Μιχάλη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μία μαχαιριά που δέχτηκε ο Μιχάλης Κατσούρης ήταν αρκετή για να τον σκοτώσει, καθώς έχασε μέσα σε περίπου δέκα λεπτά όλο του το αίμα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Αναλυτικότερα, σε λιγότερο από 10 λεπτά έχασε όλο το αίμα του από ακατάσχετη αιμορραγία, ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚΤο βαθύ τραύμα στο χέρι ήταν η αιτία θανάτου. Το χτύπημα Έτρωσε όλα τα αγγεία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, η μαχαιριά ίσως και να προήλθε από λεπίδα τύπου καραμπιτ.

Δεν έχει προκύψει άλλο τραύμα στο σώμα του, στη θανατηφόρα επίθεση στα σοβαρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Μιχάλης Κατσούρης είχε χτυπήματα και στα χέρια, από την προσπάθειά του να αμυνθεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, όπου και σταμάτησε αφού οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί για πάνω από μία ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά.

Η κηδεία του Μιχάλη θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στην Ελευσίνα.

Ο φονικός οπλισμός των χούλιγκαν

Μαχαίρια, κοπίδια, ρόπαλα, μεταλλικές ράβδους και καπνογόνα είναι μερικά μόνο από τα φονικά όπλα που χρησιμοποίησαν οι κυρίως Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ κατά την επιδρομή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ελέγχους που έγιναν στα σύνορα δεν είχε εντοπισθεί κάτι, οπότε εικάζεται πως πιθανά προμηθεύτηκαν τα "όπλα" από Έλληνες συνδεσμίτες.

Νέα Φιλαδέλφεια Επεισόδια

Πηγή:https://www.thetoc.gr/