ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σοκ: Άντρας αποπειράθηκε να βιάσει άλογο

Σοκ: Άντρας αποπειράθηκε να βιάσει άλογο

Το άλογο σώθηκε όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του, με τον επίδοξο βιαστή να τρέπεται σε φυγή και να χάνεται στα χωράφια

Αποτροπιασμό προκαλεί καταγγελία για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης ζώου στο Πήλιο. Ένας άντρας αναζητείται από τις αρχές επειδή αποπειράθηκε να βιάσει άλογο. Τον απέτρεψαν ο ιδιοκτήτης του αλόγου και ένας φίλος του, που τον έπιασαν επ' αυτοφώρω στο κτήμα πριν προλάβει να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος taxydromos.gr, το Σάββατο 26 Αυγούστου επιχειρηματίας προέβη σε επώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για την απόπερα βιασμού μιας φοράδας στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων στο Πήλιο, η οποία ήταν υπό την ιδιοκτησία του.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, πριν από δύο ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή (25/08), ένας αλλοδαπός -πιθανότατα εργάτης σε χωράφια της περιοχής του Κεντρικού Πηλίου- μετέβη στο κτήμα του και όπως περιέγραψε: "Το έριξε κάτω (άλογο), του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις".

Για καλή τύχη του ζώου, εκείνη τη στιγμή έτυχε που επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και ο άνδρας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες πράξεις του. "Τον κυνηγήσαμε, αλλά χάθηκε…" ανέφερε.

Το σοκ για τον ίδιο και τον φίλο του ήταν μεγάλο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το συμβάν που είχε προηγηθεί.

Αυτό που περιμένουν τώρα, είναι να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης, τα χαρακτηριστικά του οποίου έχουν δοθεί στην Αστυνομία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/