ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΠΑΜΕ "μπούκαρε" στο "Ελ. Βενιζέλος": Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης
Το ΠΑΜΕ μπήκε και έκανε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το Twitter σχολιάζει ποικιλλοτρόπως.
Με σημαίες και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, όπως "να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Γάζα" και "Λευτεριά στην Παλαιστίνη", εκατοντάδες εργαζόμενοι μέλη του ΠΑΜΕ εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης, σε μικρή πορεία που πραγματοποίησαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν σε συνέχιση και ένταση της έκφρασης αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, καθώς και σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο - συναυλία που θα γίνει την Κυριακή στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.
Θα ακολουθήσει πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ διάβασαν σχετική ανακοίνωσή τους και στη συνέχεια τη μοίρασαν σε εργαζόμενους τους αεροδρομίου και διερχόμενους επιβάτες.