ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στα δικαστήρια με αλεξίσφαιρο ο 71χρονος δολοφόνος της Γεωργίας στη Σαλαμίνα [εικόνες]
Featured

Στα δικαστήρια με αλεξίσφαιρο ο 71χρονος δολοφόνος της Γεωργίας στη Σαλαμίνα [εικόνες]

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασε λίγο πριν τις 12, και φορώντας αλεξίσφαιρο, ο 71χρονος που σκότωσε την σύντροφό του.

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασε λίγο πριν τις 12, και φορώντας αλεξίσφαιρο, ο καθ' ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιας γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα, με θύμα την 43χρονη Γεωργία.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν χτες στο Κερατσίνι στο αυτοκίνητο του θύματος, έχοντας μαζί του την καραμπίνα με την οποία φέρεται να την πυροβόλησε.

Δείτε εικόνες από την μεταγωγή του:

Στα δικαστήρια με αλεξίσφαιρο ο 71χρονος δολοφόνος της Γεωργίας στη Σαλαμίνα [εικόνες]

71χρονος

71χρονος

71χρονος

71χρονος

Ο 71χρονος υποστηρίζει ότι την Παρασκευή (1/12) βρήκε την 43χρονη με άλλο άνδρα και γι' αυτό την ξυλοκόπησε. Τότε αποφάσισε ότι θα την σκοτώσει. Αγόρασε το κυνηγετικό όπλο από "έναν Αλβανό στη Σαλαμίνα", όπως υποστήριξε.

Χθες περίμενε να φύγει το παιδί με ταξί για το ειδικό σχολείο και προσέγγισε το πατρικό της σπίτι στο οποίο είχε καταφύγει με σκοπό να την σκοτώσει. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί απλά δεν την άφηνε και την σκότωσε εκείνος φέρεται να τους είπε: "Έτσι το έκανα. Την έπιασα με άλλον. Ήμασταν χρόνια μαζί και αυτή με κεράτωσε".

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Πήγε για καφέ μετά την δολοφονία

Μετά την αποτρόπαια πράξη του, ο 71χρονος ατάραχος πήγε για καφέ στο Κερατσίνι, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το TheTOC.

Κάθεται χαλαρός στην καφετέρια τελειώνοντας τον καφέ του και λίγη ώρα αργότερα χαιρετάει και φεύγει από τον χώρο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, ο 71χρονος ήρθε γύρω στις 7:30, σχεδόν μια ώρα μετά το έγκλημα, και έφυγε γύρω στις 11:00. Ήταν γενικώς θαμώνας του συγκεκριμένου καταστήματος.