Ποιός δήμαρχος κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί μέχρι στιγμής ο δήμος του, του χρόνου δεν θα είναι πυρόπληκτος δήμος;
Ποιός δήμαρχος κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί μέχρι στιγμής ο δήμος του, του χρόνου δεν θα είναι πυρόπληκτος δήμος;
Στις 11:00 πμ θα πραγματοποηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ θα ακολουθήσει πορεία.
Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, προχωράει σήμερα η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α με κυρίαρχο αίτημα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Στις 11 θα πραγματοποηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ θα ακολουθήσει πορεία.
Σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ γίνεται λόγος για "συνεχιζόμενη απαξίωση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για την περιφρονητική αντιμετώπιση των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. από την κυβέρνηση της ΝΔ και μερίδας αιρετών".
Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ θα πραγματοποιήσει σήμερα στάση εργασίας από τις 10:00 ως τις 15:00 και θα έχουν προσυγκέντρωση στη Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. ενάντια στον προϋπολογισμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ