ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ηλιούπολη: Αθωώθηκε η 19χρονη θύμα trafficking από αστυνομικό, που την είχαν κατηγορήσει οτι εκδιδόταν...παράνομα

Ηλιούπολη: Αθωώθηκε η 19χρονη θύμα trafficking από αστυνομικό, που την είχαν κατηγορήσει οτι εκδιδόταν...παράνομα

Αθωώθηκε η 19χρονη από την Ηλιούπολη που είχε πέσει θύμα trafficking από αστυνομικό.

Αθωώθηκε από το Α’ Μονομελές Αυτόφωρο η 19χρονη από την Ηλιούπολη που κατηγορήθηκε ότι εργαζόταν ως ιερόδουλη χωρίς τα σχετικά έγγραφα, αν και ήταν θύμα εκμετάλλευσης από αστυνομικό που την εξέδιδε.

Πρόκειται για το θύμα trafficking 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 5,5 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για την εκπόρνευση της κοπέλας. Και η κοπέλα αντι να τύχει προστασίας, πήγε στα δικαστήρια επειδή εκδίδονταν χωρίς άδεια...

Υπενθυμίζεται ότι πριν λιγες ημέρες για το θέμα είχε παρέμβει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας από την Εισαγγελία Αθηνών να το διερευνήσει και να ενημερώσει σωστά το δικαστήριο για τις κατηγορίες της κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, από τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε να ερευνήσει και να την ενημερώσει για τη βασιμότητα καταγγελίας μέσω του Τύπου, στην οποία γίνεται αναφορά ότι 19χρονη θύμα trafficking δικάζεται με την κατηγορία ότι παράνομα εκδιδόταν με αμοιβή, ενώ το διάστημα που φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα η ίδια ήταν αιχμάλωτη του προαγωγού αστυνομικού, ο οποίος την εξέδιδε και την κακοποιούσε.

Πηγή:https://www.thetoc.gr/