ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τάιλερ Μακμπέθ: Θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Τάιλερ Μακμπέθ: Θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Τα επαγγλεματικά βήματα του Τάιλερ Μακμπέθ, η επιθυμία για γάμο και στην Ελλάδα με τον Στέφανο Κασσελάκη και οι αλλαγές στη ζωή τους.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη νέα του ζωή στην Ελλάδα και αποκάλυψε τα σχέδια που κάνει μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ψήφιση του νομοσχεδίου με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και ανακοίνωσε μέσω του Star ότι πρόκειται να παντρευτεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην Ελλάδα.

"Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς" δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε όμως ότι "σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας" πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία.

Σχετικά με το σενάριο να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στέφανο Κασσελάκη, η απάντηση είναι: "Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι".

Τόνισε επίσης ότι στόχος του ζευγαριού είναι να έχει ένα μόνιμο σπίτι στην Ελλάδα, χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες που τους θέλουν να έχουν αγοράσει κατοικία στο Κολωνάκι. "Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον" σημείωσε.


Σχετικά με το τι τους ευχαριστεί περισσότερο και ποια εμπόδια αντιμετωπίζουν, ο Τάιλερ Μακμπέθ είπε: "Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου… Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου".

Συμπλήρωσε πάντως ότι "μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές".

Στο πλαίσιο αυτό, σχολίασε ότι η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή στις αλλαγές και τη διαφορετικότητα, ενώ η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμή.

Για το αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, στην Ελλάδα, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ερευνά τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. "Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο".

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κάνει εθελοντική εργασία σε ελληνικά νοσοκομεία. "Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς, σκοπούς. Για την Ελλάδα".

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΤΑΙΛΕΡ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε εκλογική επιτυχία"

Τέλος, για το τι θα γίνει στην περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές, και ποια θα είναι η συμβουλή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε:

"Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν "τί θα γίνει αν δεν", είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα και μια πιο συγκεντρωμένη νοοτροπία - λογική για το πως έχει δημιουργηθεί το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ' αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του".

Πηγή:https://www.thetoc.gr/